Ruth Beeckmans.
Volledig scherm
PREMIUM
Ruth Beeckmans. © VTM

GEZIEN? ‘Verliefd, verloofd, getrouwd in 24u’: “Als er iemand een lading Kastaars verdient, is het Ruth Beeckmans wel”

TVVerliefd, verloofd, getrouwd... de meeste koppels doen er jaren over, maar de tortelduiven uit dit gloednieuwe VTM-programma fiksen de klus in een etmaal. In de eerste aflevering vroeg Jen z'n geliefde Meryl ten huwelijk en volgde er 24 uur later al een zeemzoet jawoord op het strand in Senegal. De ceremonie werd in goede banen geleid door Ruth Beeckmans (40), die zo terugkeert naar het kleine scherm nadat ze vorig jaar haar eigen grote liefde verloor. Een rentree die ons instant gelukkig maakte, maar was het programma zelf ook te pruimen? “De Oost-Vlaamse Meryl snikte zonder ophouden, al kwam dat misschien ook omdat haar drie (plus)kinderen blijkbaar niet uitgenodigd waren op de huwelijksceremonie.”

2 reacties

  • Sonja Goossens

    1 jaar geleden
    Wat een mooi feel good programma, en aan de verzuurde mensen, het zijn die mooie momenten die het leven de moeite waard maken, ook al kan het mis gaan nadien. Je stopt toch ook niet met eten omdat de kans bestaat dat je ziek wordt achteraf. Leef en geniet van zulks moois en gun dat ook een ander.
  • Luc Hermans

    1 jaar geleden
    Dit is mensen echt iets wijsmaken, trouwen is houden hebben ze me altijd verteld, hoeveel van deze kandidaten zullen terug scheiden? Echt een format voor van de buis te halen. En Ruth echt mijn innige deelneming van uw partner. Maar jij zou beter moeten weten.