Michaël Freilich
Volledig scherm
PREMIUM
Michaël Freilich © HLN/BELGA

COLUMN. Michaël Freilich is met zijn P-plaat het mikpunt van spot. “Die P staat voor Pispaal”, zei Jean-Marie Dedecker ooit

“Helemaal koosjer zijn ze niet, maar ook niet illegaal. Laten we ze dus maar extralegaal noemen,” suggereert columnist Jan Segers, “de roterende nummerplaten van N-VA-parlementslid Michaël Freilich.” Freilich is niet de enige die een haat-liefdeverhouding heeft met zijn P-plaat. “Tien jaar geleden zei Jean-Marie Dedecker al dat de P staat voor Pispaal.”

19 reacties

  • Paul Verbeeck

    1 jaar geleden
    Als hij dat mag , mag een ander het ook . Of is het weer een privilege voor onze politici? Hij wil blijkbaar alleen de lusten en niet de lasten van zijn plaatsje .
  • Pat Debal

    1 jaar geleden
    Normaal is dat niet wettelijk informeer maar bij DIV heb het zelf om informatie gevraagd is niet wettelijk maar ja N-VA mag alles
  • dirk andelhofs

    1 jaar geleden
    Hallucinant dat de politie niet meteen ingrijpt. Met twee platen kan je perfect een traject controle ontwijken en dus zo hard rijden als je wil. Of gelden de verkeersregels alleen maar voor het gewone voetvolk?
  • Jos Brems

    1 jaar geleden
    Misschien kan hij de kosten van dat systeem inbrengen in zijn belastingen, als noodzakelijke kost om zich tegen het plebs te beschermen.
  • Gino Denil

    1 jaar geleden
    Hij leeft met zijn hoofd al in de extralegale staat van BDW. Waar N-VA leden boven de wet staan.