Tom Waes.
Volledig scherm
Tom Waes. © VRT

Uw tv-week in kijkcijfers: Tom Waes zit al aan 1,7 miljoen ‘studenten’ en James Cooke verliest aanhang

TV‘Het verhaal van Vlaanderen’ haalt in de kijkcijfertabellen opnieuw een dikke 100.000 extra kijkers. Tom Waes heeft zijn afspraak met de Vlaamse (tv-)geschiedenis duidelijk niet gemist. Of dat nu al dan niet in mooi gekuist Nederlands wordt gebracht, de kijkers blijven het lusten. Ook opmerkelijk: ‘Het Verhaal van Vlaanderen’ is voor de VRT kampioen bij ‘uitgesteld kijken’. De voorbije week haalden zowat 450.000 Vlamingen hun kijkachterstand in.

2 reacties

  • RIET HEIRMAN

    1 jaar geleden
    goede zaak dat het verhaal van Vlaanderen zo goed scoort, tot spijt van al de politieke criticasters, wat hebben die een onzin verteld, hierbij gretig gesteund (of aangezet tot) door de media. Het is een mooie aanvulling op de povere kennis van geschiedenis van een groot deel van de bevolking. Leerlingen zullen hier vaak meer van opsteken dan van een in hun ogen saaie les, en wat een verademing na al die prutsprogramma's.
  • guy guy vanhuysse

    1 jaar geleden
    Mooie cijfers, dit heeft natuurlijk ook met de presentator te maken, en o zo goed, dat de studenten openstaan voor onze geschiedenis. Nog dit : als je ietwat kent van geschiedenis, kan de de huidige zaken, waar ook ter wereld, beter begrijpen.