Jonas Roosens

Man uit Brasschaat valt onderzoeksrechter aan tijdens verhoor in Antwerpen

Een man van 28 uit Brasschaat heeft tijdens zijn voorleiding in Antwerpen een onderzoeksrechter aangevallen. De man werd opgepakt nadat hij een maatschappelijke assistente had geslagen en vernielingen had aangebracht in het gemeentelijk administratief centrum van Brasschaat. De onderzoeksrechter moest voor verzorging naar het ziekenhuis.

Een 28-jarige man uit Brasschaat heeft een onderzoeksrechter aangevallen in het Vlinderpaleis in Antwerpen. De man wordt al geruime tijd opgevolgd door het OCMW van Brasschaat en liet herhaaldelijk zijn ongenoegen blijken over de dienstverlening. De toestand is maandag uit de hand gelopen.Ā De man sloeg een maatschappelijke assistente en bracht vernielingen aan in het gemeentelijk administratief centrum van Brasschaat.Ā 

De politie kon de man oppakken en gisteren werd hij verwacht bij de onderzoeksrechter in het Vlinderpaleis. Voor het verhoor werden de handboeien afgenomen. Het gesprek was nog maar net gestart, toen de man de onderzoekrechter aanviel.Ā  Bij de schermutseling liep de rechter verwondingen op. Hij moest voor verzorging naar het ziekenhuis.

Het dossier werd overgenomen door een andere onderzoeksrechter die de man heeft aangehouden. Voor de slagen aan de magistraat komt er een afzonderlijkĀ  gerechtelijk onderzoek .

Meest gelezen