© Icon Sport

Will Still zet met Reims reeks verder: 15 wedstrijden zonder nederlaag

Stade Reims heeft op de 21e speeldag in de Ligue 1 met 4-2 gewonnen van Lorient. Bij Reims, dat wordt gecoacht door halve Belg Will Still, stonden twee Belgen in de basis: Thibault De Smet en Thomas Foket. Reims is nu al 15 wedstrijden ongeslagen.

De partij begon nochtans slecht voor Reims, dat na een halfuur al tegen een 0-2 achterstand aankeek na doelpunten van Enzo Le Fee (10”) en Ibrahima Kone (35”). Will Still had voor protest ook al geel gekregen. Vlak voor rust zorgde Arsenal-huurling Folarin Balogun (44”) voor de aansluitingstreffer vanop de stip.

Na rust zette Reims de scheve situatie helemaal recht. Eerst maakte kamory Doumbia (51”) gelijk, waarna Balogun (61”, 64”) met zijn tweede en derde van de avond de 4-2 eindstand op het bord zette. De Smet en Foket bleven 90 minuten tussen de lijnen staan.

In de stand rukt Reims op naar de negende plaats met 29 punten. Lorient is zevende met 35 stuks.