Photo News/rv
Volledig scherm
© Photo News/rv
Union USG
1
EINDE
0
Antwerp ANT
  • 84' Goal Bart Nieuwkoop

“Ze waren met 12 en niet met 11”: Alderweireld hekelt ref Lardot na bekernederlaag bij Union, dat zelf ook nog prikje uitdeelt

Croky CupHet venijn zat in de staart: met een welgemikte kopbal slaagde Bart Nieuwkoop erin voor Union toch een goede uitgangspositie af te dwingen in een voor de rest spektakelarme wedstrijd. Union strafte zo een behoudend Antwerp af met 1-0. Na de wedstrijd was Rode Duivel Toby Alderweireld bijzonder streng voor scheidsrechter Jonathan Lardot. “Ik vind het vooral opvallend dat de scheidsrechter niet present was. Elke fiftyfifty-fase floot hij in ons nadeel. Ze waren met 12 en niet met 11.”

76 reacties

  • jean pierre Tibermont

    1 jaar geleden
    Sorry Toby om te winnen moet ge wel eerst kansen creëren en dat was woensdag zeker niet het geval Uw commentaar en die van uw trainer was niet correct !
  • ETIENNE LOGIST

    1 jaar geleden
    Als neutrale kijker viel het mij op dat zowel Alderweireld als van Bommel uiterst onprofessioneel reageerden. Is dït hetgene wat jullie de jeugd willen meegeven of hebben jullie al eens gehoord over zelfreflectie?
  • Marc WILLEMS MARC

    1 jaar geleden
    Niet de scheidsrechters, maar de KBVB bepaalt wie er wint (het gaat hier om inkomsten). De geleide (en niet-rechtstreeks uitgezonden) loting van de halve finales zijn hiervan een duidelijk bewijs. Wij gaan naar een finale Antwerp-Mechelen en Visserke (die hiervoor de nodige richtlijnen van de KBVB zal meekrijgen) zal die fluiten. Neemt inderdaad niet weg dat Toby een slechte verliezer is en beter twee keer had moeten nadenken alvorens zich uit te spreken.
  • eric debanne

    1 jaar geleden
    Hopelijk ga union door tot de finale en winnen ze die ook...🤞 Succes verder voor union de beste ploeg van Brussel...!
  • François dierickx

    1 jaar geleden
    Als je niet kan winnen moet ge deze uitspraak doen , het is precies de schuld van de ref. Speelt beter en gedaan met commentaar