Archiefbeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld. © BELGA

Kan vliegen vanaf Zaventem binnenkort niet meer? Zuhal Demir (N-VA) schetst doembeeld voor luchthaven

Zal u vanaf de zomer van 2024 niet meer naar zonnige oorden kunnen vliegen vanuit Zaventem? Volgens Vlaams Omgevingsminister Zuhal Demir (N-VA) dreigt elk vliegtuig aan de grond te moeten blijven staan als er niet snel een stikstofakkoord komt. Maar zo jaagt ze wel opnieuw coalitiepartner CD&V tegen zich in het harnas.

250 reacties

  • Luc Luyten

    1 jaar geleden
    Stikstofbeleid van Europa , wat met die andere landen buiten die zo goed als niets doen? Hier moet het altijd veel geld kosten dan zijn ze tevreden
  • gustaaf van bever

    1 jaar geleden
    Zal allemaal wel vanuit Brussels South gebeuren en Zaventem byby
  • dirk andelhofs

    1 jaar geleden
    Gelukkig is er Europa om ons een beetje bij de les te houden. Zonder strenge regels zou de helft van de bevolking astma hebben. Aan onze politici om de Europese regels na te leven. De vraag is: zijn ze daar toe in staat ?
  • Françoise Dupont

    1 jaar geleden
    1500 varkenstallen laten verder boeren, en Zaventem open houden ?
  • geert Verschelde

    1 jaar geleden
    België en inzonderheid Vlaanderen moeten zich houden aan het Europees stikstofbeleid. een stikstof beleid waar vooral , de groene , Timmermans ons mee om de oren slaat. Met zijn Europese stikstofnormen heeft hij al de Nederlandse landbouw ondergraven en straks de Vlaamse. Dicht bevolkte gebieden, en vooral veel industrie en geconcentreerde landbouw, zoals Nederland en ,vooral, Vlaanderen kunnen bijna niet meer deze normen halen en worden daardoor de put ingeduwd. Dank je wel groene jongens !