BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Uw gids voor het WK veldrijden: is het parcours nu in het voordeel van Van Aert of van Van der Poel? En wie rijdt in welke categorie?

Komend weekend is Hoogerheide het toneel voor de wereldkampioenschappen veldrijden. De apotheose van de crosswinter, met bij de mannen elite het verwachte titanenduel tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel. Heeft u nog geen kennisgemaakt met het parcours? Of weet u niet precies wie (en in welke categorie) aan de start verschijnt? Met onderstaande gids bent u helemaal mee. Daarnaast kunt u ook deelnemen aan de Gouden Cross en kans maken op fantastische prijzen!

25 reacties

  • jan De Gruyter

    1 jaar geleden
    Het moest maar eens andersom zijn !!
  • Kris Moernaut

    1 jaar geleden
    Wat een polemiek weer, mensen toch aub stop daar toch mee, waarom altijd de sfeer liggen verzieken door commentaar te geven waar er geen reden is. Het is een open duel met twee topatleten met elk hun eigen stijl en sterkten. Als wout toch zo veel beter is dan denk ik niet dat die balkjes veel gaan uitmaken, wat kan het voordeel opbrengen 1-2 seconden ? Wees dankbaar dat mathieu er is want anders had je geen wedstrijd en hoop dat zijn rug oké is
  • cam lemans

    1 jaar geleden
    in veel sporten zou dat niet mogen voor mij is dat gelijk een vader in een jury panneel veel vragen
  • Jan Hendrickx

    1 jaar geleden
    Wk parcours onwaardig ,zal meer een wegwedstrijd zijn .
  • Patrick Braekeveldt

    1 jaar geleden
    Als je vader de parcourbouwer is ,dan is dat al zeker geen minpunt voor de zoon !