Alweer tegenslag in Brugs stadiondossier nadat omgevingsvergunning vernietigd wordt: “De tijd begint te dringen”

Club BruggeDe stadionplannen van Club Brugge hebben opnieuw een knauw gekregen. De Raad voor Vergunningsbetwisting heeft de omgevingsvergunning voor het nieuwe stadion vernietigd.

125 reacties

  • Antoine De ROO

    10 maanden geleden
    In Engeland en Nederland worden bestaande stadions gerenoveerd en uitgebreid (bijvoorbeeld Liverpool, ManU, Psv, AZ enz. Waarom kan Club niet gewoon beide langstribunes op hoogte van de achtrertibunes brengen, hoeken helemaal dichtmaken en een nieuwe volledige overkapping rondom plaatsen 40.000 plaatsen helemaal dicht en nieuw Of is hiermee minder geld te verdienen?
  • Albert de Lovendeghem

    1 jaar geleden
    Als Club Brugge een nieuw stadion nodig heeft, moeten ze daar zélf voor zorgen, niet de politiek. Het huidige stadion is eigendom van de stad Brugge. Die kan het afbreken en omvormen tot recreatiegebied voor álle Bruggelingen. Met een stadspark, speelpark, scatepark, cafetaria, minigolf, padel, ... Club moet maar zijn eigen boontjes doppen zoals de andere ploegen.
  • Chiel Parmentier

    1 jaar geleden
    Wat ik niet begrijp is dat je een huis zou kopen naast het huidige Jan Breydelstadion. Je gaat me toch niet vertellen dat alle buurtbewoners die klacht hebben ingediend er al wonen van voor 1975. Club heeft een nieuw stadion nodig, en liefst zo snel mogelijk. Jan Breydel is op! Als fan wil je toch niet naar het nog oudere Heizelstadion gaan om CL te kijken!
  • Jan Wybo

    1 jaar geleden
    Het stadion renoveren ok,het zijn nog altijd 40.000 plaatsen en er zal dan ook nog protest zijn Bouwen rond Brugge ok,er zal dan ook protest zijn van een bepaalde milieu groep Blijft dan over Jabbeke, Knokke? Vrees dat het zelfde liedje zal zijn van de voetbal haters of tegen Verhaeghe of anti FCB
  • Bovie Nicole

    1 jaar geleden
    Ongelooflijk wat die buurtbewoners als bezwaar aanhalen. Nu hebben ze al last van de mobiliteit en met een nieuw stadion verandert er voor hen niets. Die enkelingen willen gewoon alle stadions van Club en Cercle weg. Wat speelt daar dat we niet weten?