© Facebook

Mama doet oproep om verloren ketting met as van haar zoontje terug te vinden

Alexandra Bouckhuyt (24), de mama van de acht maanden oude Omélie die bij zijn onthaalmoeder stierf, is de ketting kwijt waarin de assen van de jongen zitten. Op sociale media doet ze nu een oproep om het sieraad terug te vinden.

“Iemand deze ketting gevonden met emotionele waarde? Het is de ketting met as van mijn overleden zoontje”, schrijft de mama in een bericht op Facebook. Donderdagochtend vond ze de ketting niet meer. Ze doorzocht haar hele huis, maar nergens was het sieraad te vinden. Om er zeker van te zijn dat ze de ketting niet ergens op straat verloor, vraagt ze nu aan omwonenden om mee uit te kijken.

Woensdag passeerde ze nog in het crematorium Polderbos in Oostende, café @Kevin in Loppem, de Sithiustraat in Westkerke en de Schoolstraat in Ettelgem. “Ik hoop uit de grond van mijn hart dat de vinder dit eerlijk terug bezorgt met een beloning voor de eerlijkheid”, sluit ze af.

Het zoontje van Alexandra overleed in augustus bij de onthaalmoeder in Eernegem. Zij had hem levenloos in zijn bedje gevonden. Ze belde de hulpdiensten en probeerde de jongen nog te reanimeren, maar de acht maanden oude Omélie overleed. Alexandra en haar man weten nog steeds niet wat de oorzaak is van de dood van hun zoontje.

LEES OOK. Na 4 maanden weten ouders van baby Omélie nog steeds niet hoe hun zoontje omkwam: “Had zijn dood voorkomen kunnen worden?”

(sgg)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER