Paul Magnette (PS)
Volledig scherm
PREMIUM
Paul Magnette (PS) © HLN

ONZE OPINIE. “Bereid uw verantwoordelijkheid te nemen, Paul Magnette? Doe het dan nu!”

Paul Magnette (PS) als premier? Doe dan maar een schietgebedje als Belg die van dit land iets beters wil maken. De PS-voorzitter wil verantwoordelijkheid tonen. Als het moet, wil hij de handschoen oppakken en premier worden van dit land. Het is om balorig van te worden. Als Paul Magnette bereid is om verantwoordelijkheid te tonen, dat hij het dan nu doet. Dat hij het nu bewijst. Want de voorbije drie jaar heeft de PS op geen enkel moment bewezen dat ze die verantwoordelijkheid neemt. Waarom zouden we daar dan vandaag vertrouwen in hebben?

52 reacties

  • Rene Regeer

    1 jaar geleden
    Nope; als hij zen eigen partij wilt saboteren moet hij dat vooral doen; maar dan smijt hij alle kansen weg voor de PS & Vooruit
  • Josette Michiels

    1 jaar geleden
    Geen Magnette dan moeten iedereen nog meer betalen Dat hij eerst met Wallonië zich bezig houd daar heeft hij meer als genoeg met alle gesmoelde dat er is
  • Roger Janssens

    1 jaar geleden
    Aan Guido Bervoets, volledig akkoord als u zegt dat men zich niet kandidaat moet stellen als men toch de functie niet wil uitvoeren. Maar de overgrote hoop van de ministers in de Vivaldi regering hebben zelfs nooit op de stembrieven gestaan, of zijn zeker niet verkozen geweest.
  • Noel Laperre

    1 jaar geleden
    Mooi artikel!
  • Francis Uyttebrouk

    1 jaar geleden
    Als de liberale familie 2 zetels wint is zij de grootste en is de weg naar het premierschap geblokkeerd voor Magnette. Een stem voor Vooruit is een stem voor premier Magnette. Een stem voor Open VLD of MR is de enige manier om de PS uit de 16 te houden.