Niels Albert en Adrie van der Poel.
Volledig scherm
PREMIUM
Niels Albert en Adrie van der Poel. © Photonews

Adrie van der Poel en Niels Albert draaien al warm voor het WK veldrijden: “Wij konden nog rustig op restaurant gaan, dat kunnen Wout en Mathieu niet meer”

WK veldrijdenHoogerheide, dat is Adrie van der Poel die zijn laatste cross reed. Dat is zijn zoon Mathieu die vijf keer won. En dat is Niels Albert die, minder dan drie maanden nadat zijn milt was verwijderd, wereldkampioen werd. Zondag wordt in Hoogerheide de moeder van alle veldritduels tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel gereden. Vader Adrie en Niels Albert kijken vooruit. “Ik leg die balken waar ik wil. Dat heeft niks te maken met Wout of met Mathieu.”

23 reacties

  • ivo torfs

    1 jaar geleden
    Juist Mr Ivo Vandevonder, hier wordt toch nogal wat gezeverd, ik denk dat Adrie een olifantenvel heeft waar alles afschuift. Laat de beste winnen: belg, nederlander, half belg, half nederlander, half fransman, fransman,spanjaard enz. diegene die wint zal 't wel verdiend hebben.
  • Joannes Maes

    1 jaar geleden
    Adrie is parcoer bouwer, maar hij moet dit parcoer op voorhand voorleggen aan de volledige organisatie en deze beslist, en niet anders, dus veel succes met je parcours.
  • Jonah Kemps

    1 jaar geleden
    Wat een gekakel toch over dat parcours, gezien de droogte lijkt mij de positionering van die balken beter dan vroeger, nu kan je op zijn minst toch ergens wat spanning opbouwen, anders konden ze al beter een criterium op de weg gaan afhaspelen.
  • hugo van der speeten

    1 jaar geleden
    Dit is een parcours voor wegrenners en voordeel voor Mathieu .
  • Peter Van mol

    1 jaar geleden
    Ach het is wat Adri zelf zegt, ze gaan hun slaap niet laten als die 2 niet winnen. Dat is aan de supporters. Voor Wout en Matje telt het vanaf Milaan-San Remo