© Peter De Smedt

Aagje Vanwalleghem voor de tweede keer mama geworden

Aagje Vanwalleghem en haar echtgenoot Denis Goossens hebben vorige week hun tweede kindje, Nael, in de armen kunnen sluiten. “Het voelt zalig om opnieuw moeder te zijn”, vertelt Vanwalleghem aan Story.

nkdr

“Bij de geboorte van Noa (haar eerste kindje), was ik heel onzeker, omdat alles zo nieuw was voor mij, maar nu heb ik meer vertrouwen in mezelf”, vertelt Vanwalleghem. “En Nael is een echt schatje. Hij is heel rustig, eet goed en slaapt al wat door. Hopelijk blijft hij zo voorbeeldig.”

Van de naam, die haar man gekozen heeft, was Aagje niet meteen overtuigd: “Mijn man heeft zich laten inspireren door de film ‘Noah’ uit 2014, waar het personage Nael in voorkomt. Denis heeft mij wel moeten overtuigen, maar nu sta ik er volledig achter. We vinden het een mooie naam die niet al te vaak voorkomt en die ook niet al te zwaar klinkt.”

De tweede naam van de kleine jongen is Da Silva, een verwijzing naar de Braziliaanse roots van Vanwalleghem. Da Silva is ook een deel van haar oorspronkelijke familienaam.

“We hebben Noa wel moeten wijsmaken dat Nael geen pop is, want soms kwam ze nogal hardhandig aan zijn oogjes. Ze vindt haar broertje alvast heel schattig.”

Ondertussen kijkt Vanwalleghem er al terug naar uit om opnieuw te gaan sporten. “Aan het einde had ik er echt wel genoeg van, mijn bewegingsvrijheid was weg. Ik ben blij dat ik nu opnieuw een normale buik heb, maar hij mag nog wel wat strakker worden. Als de wonde van mijn keizersnede genezen is, ga ik weer sporten.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer