© Isosport

Zo zal de kampioenenviering van Antwerp eruitzien

De spelers van Royal Antwerp FC krijgen zondag 9 april hun kampioenenhuldiging op ‘t Schoon Verdiep. Daarna gaat het richting Bosuil voor een feestje. Bekijk hier het programma en het verloop van de viering.

inke

Het volledige programma is ondertussen bekendgemaakt. De evenementen op de Grote Markt en de Bosuil zijn gratis voor iedereen.

Op de Bosuil zullen eet- en drankkraampjes staan, net als kinderanimatie, kleine attracties, en een groot scherm zodat de wielerliefhebbers Parijs-Roubaix kunnen volgen. Alle aanwezigen krijgen op de Bosuil een exclusieve kampioenenposter van Gazet Van Antwerpen, waarmee je om 14u handtekeningen kan verzamelen.

Glas, rugzakken en het gebruik van pyrotechnisch materiaal (vuurwerk, bommetjes, ...) zijn verboden. “We vragen onze fans om zich opnieuw voorbeeldig te gedragen, net als bijvoorbeeld tijdens de finalewedstrijden. Our time to shine”, laat Antwerp weten.

Programma

09.30 uur: Ontvangst van de spelerskern in het districtshuis van Deurne

10.45u: Aankomst spelers op de Grote Markt

11.00u: Ontvangst op het stadhuis door burgemeester Bart De Wever en Sportschepen Ludo Van Campenhout met verschijning op het balkon

12.00u: Einde van de ontvangst op het stadhuis

12.30u: Vertrek van de spelers richting Bosuil

13.00u: De Bosuil opent haar deuren voor de Kampioenendag

14.00u: Signeersessie met de spelers

18.00u: Einde van het evenement op de Bosuil

Optredens

13.15u: Dobus en De Bende (kinderanimatie)

14.15u: Sint Andries MC’s

15.00u: Tourist Lemc

15.30u: Spelervoorstelling en huldiging

16.15u: DJ Laurent Wery

17.00u: DJ Yves Deruyter