Photo News
Volledig scherm
© Photo News
KV Oostende KVO
0
EINDE
2
Anderlecht AND
  • Michael Murillo Goal 31'
  • Anders Dreyer Goal 89'

Sprankelend was het weer niet, maar Anderlecht boekt tegen KV Oostende wel nieuwe deugddoende zege

Een zege zonder glans. Anderlecht grabbelde drie punten aan de kust, maar had geen overschot. Een doelpunt van Murillo uit de kluts en een goal van Dreyer bezegelde het lot van KV Oostende. Anderlecht mag weer omhoog kijken, maar veel vertrouwen zal het niet getankt hebben.

16 reacties

  • eric debanne

    1 jaar geleden
    Wanneer was het wel " sprankelend " bij paars-wit ...😏...? Spijtig voor de goeie echte trouwe fans helaas...
  • Albert de Lovendeghem

    1 jaar geleden
    Winnen op zijn Brugs mag geen probleem zijn. Waarbij Anderlecht trouwens het balbezit had. Dat provinciaals Clubke uit Brugge won soms zónder dominantie op een diefje met 1-0.
  • Michel Beys

    1 jaar geleden
    Leoni goede voetballer, Stassin staat dikwijls op de goede plaats maar mee verdedigen is minder. Af en toe inbrengen is ok, maar om de ploeg te dragen, dat is nog iets anders. Maar Dreyer is zeker zijn plaats waard. Ook Slimani niet onderschatten. ik vond Stroeykens gisteren zeker ook niet slecht.
  • François Defrijn

    1 jaar geleden
    Ik hoop dat de ontslagpremie van de deense connectie niet te hoog is, TD heeft rommel binnen gehaald. Trainer is niet bekwaam (spelers weten niet wie waar lopen), Dryer is zijn 4 miljoen niet waard. Onze diepe spits loopt meer in de weg dan wat anders. Zet aub Stassin en Leoni in deze ploeg, maak eens duidelijk aan verschaeren dat hij meer risico in zijn passing moet leggen, werkt zich te pletter en draait formidabel van links naar rechts maar past bijna altijd lateraal of achteruit.
  • Johan Cottry

    1 jaar geleden
    Mooi of niet het zijn de punten die nu tellen zoals Mignolet vorige week verklaarde bij club