© RR

55.000 euro aan prijzen in onze app: win een reis of 1 jaar gratis boodschappen

Februari is budgetmaand bij HBVL. In SOS Budget gaan we het gevecht aan met de crisis: vier weken lang brengen we verhalen en tips over winkelen, reizen, energie en wonen. Maar er is meer: elke week maak je in onze app kans op een spectaculaire prijs. Van een nieuwe keuken tot een gezinsvakantie naar Spanje.

Darja Murzina
  • Week 1 - SOS winkelen: In de week van 6-12 februari geven we je verschillende tips over winkelen. In de HBVL-nieuwsapp maak je daarnaast kans op 1 jaar gratis boodschappen t.w.v. 13.000 euro bij Carrefour Groep Cretskens of een waardebon van 5.000 euro bij de HBVL-shop.
  • Week 2 - SOS reizen: De week van 13-19 februari staat in het teken van reizen. Zo maak je in de HBVL-nieuwsapp kans op een gezinsvakantie naar Spanje of een citytrip voor 2 naar New York of een skireis van De Zigeuner.
  • Week 3 - SOS energie: Van 20 tot 26 februari geven we je verschillende tips over energie en hoe je kan besparen op je energiefactuur. In de HBVL-nieuwsapp maak je kans op 1 jaar gratis tanken bij Bruno Service Station.
  • Week 4 - SOS wonen: De laatste week van 27 februari tot 5 maart staat in het teken van wonen. Zo geven wij in de HBVL-nieuwsapp een volledig geïnstalleerd keuken inclusief toestellen weg t.w.v. 25.000 van Sleurs&Vangompel.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer