KIJK. Wout van Aert wipt tijdens verkenning vlot over veelbesproken balkjes: “Makkie”

Deze voormiddag ging Wout van Aert in Hoogerheide het parcours verkennen. Onze landgenoot waagde zich onder meer aan de veelbesproken balkjes op het parcours en daar ging hij vlot over. “Makkie”, hoorden omstaanders onze landgenoot roepen (niet in bovenstaande video).

9 reacties

  • adri zuiderwijk

    1 jaar geleden
    Eeen groene trui interesseert Mathieu amper maar zou natuurlijk geel en groen kunnen dragen de eerste week want hij is er tenslotte al aan gewend en klimt al aanmerkelijk beter dan 2 jaar terug. Met de GIRO bewees hij ook een ronde aan te kunnen en verloor door gebrek aan ervaring maar ternauwernood de afsluitende tijdrit...
  • Johan Planckaert

    1 jaar geleden
    peeters francis, 'matske' wint maar 1 of 2 serieuze koersen op een jaar en een ronde kan hij niet aan. Wout heeft vorig jaar genoeg bewezen. Laat matske maar eens proberen de groene trui te winnen. Zal veel tekort komen.
  • eric reynebeau

    1 jaar geleden
    Altijd maar weer moeten de Wout-haters hier over de technische kwaliteiten van hun idool Mathieu hebben. Nochtans ging deze in de weinige crossen die hij reed meermaals tegen de grond ( Zonhoven 3x). Geen enkele van de topcrossers viel meer. Zullen zondag wel zien wie er wint als het maar sportief verloopt. En Wout heeft geen enkel probleem met de "balken-saga" . Heeft Adrie zelfs een compliment gemaakt met de mooie opbouw van het parcours.
  • Marika Peeters

    1 jaar geleden
    Mooie poging van Wout om de schijn op te houden. Tja, voor een renner met zijn ego en status, moet die balken-saga zwaar te verteren zijn? en des te meer omdat hij en zijn believers weten dat Mathieu het lef en de skill's heeft om met meer snelheid die balken over te zweven en dan explosief op te trekken...waarmee volgens Nys sr je rap 10meters kan nemen. Maar ongetwijfeld gaan die balken niet bepalend zijn hé? maar moet sowieso risico's gaan nemen, met veel kans voor een val of materiaalpech.
  • Peeters Francis

    1 jaar geleden
    Nog 20 uur en heel dat overdreven wk is voorbij. Hopelijk wint de beste en dat is Matske.