Rose Leslie en Kit Harrington.
Volledig scherm
Rose Leslie en Kit Harrington. © photo_news

‘Game Of Thrones’-sterren Kit Harington en Rose Leslie verwachten tweede kindje

CelebritiesDe Britse acteurs Kit Harington (36) en Rose Leslie (35) verwachten hun tweede kind. Dat liet de ‘Game Of Thrones’-acteur vrijdag weten in de Amerikaanse talkshow ‘The Tonight Show starring Jimmy Fallon’.

  1. Kit ‘Jon Snow’ Harington geeft ‘Game of Thrones’ de schuld van zijn mentale problemen: “Ik leefde als opgejaagd wild”
    PREMIUM
    Celebrities

    Kit ‘Jon Snow’ Harington geeft ‘Game of Thrones’ de schuld van zijn mentale problemen: “Ik leefde als opgejaagd wild”

    Bijna een decennium lang was hij dé held van de internationale televisie: Kit Harington (34) speelde de hoofdrol in de bejubelde HBO-reeks ‘Game of Thrones’, nog altijd de meest succesvolle tv-serie ter wereld. Maar wat het begin van een lange, lucratieve carrière in de showbizz had kunnen zijn, draaide uit op een sisser: Kit verdween na het eind van de reeks volledig uit de spotlights. Vandaag vertelt hij eindelijk waarom, en de reden is veel triester dan verwacht. Zelfs de trouwste fans moeten het toegeven: we know nothing about Jon Snow. “Mijn leven was fucking angstaanjagend. Ik ben er altijd voor weggelopen, maar dat doe ik nu niet meer.”
  2. Moet David Beckham zich zorgen maken om explosief nieuw boek? “Onthullingen over zijn seksleven zullen niet teleurstellen”
    celebrities

    Moet David Beckham zich zorgen maken om explosief nieuw boek? “Onthullin­gen over zijn seksleven zullen niet teleurstel­len”

    Onderzoeksjournalist Tom Bower belooft de vuile was van David (48) en Victoria Beckham (50) buiten te hangen in zijn nieuwe boek ‘The House of Beckham: Money, Sex and Power’. Het zou onder meer dieper ingaan op de vermeende affaire van de voormalige voetballer met Rebecca Loos. “Zij die meer willen weten over Beckhams seksleven zullen niet teleurgesteld zijn”, aldus Bower.