Dries Van Langenhove, rector Luc Sels van de JU Leuven en Zuhal Demir (N-VA).
Volledig scherm
Dries Van Langenhove, rector Luc Sels van de JU Leuven en Zuhal Demir (N-VA). © Belga/Vertommen

KU Leuven-rector Luc Sels: "Het maakt Van Langenhove helaas nog groter gevaar voor onze democratie”

Er komen heel wat reacties op het nieuws dat Dries Van Langenhove stopt als Kamerlid in de Vlaams Belang-fractie en zich toelegt op zijn activisme en zijn mediakanaal. “Het maakt hem helaas een nog groter gevaar voor onze democratie”, tweet KU Leuven-rector Luc Sels.

106 reacties

  • Eric Beirens

    1 jaar geleden
    Spijtig dat hij de politiek verlaat. Mist nu een kans om premier te worden. 😂
  • stefaan lenaerts

    1 jaar geleden
    Dries Van langenhove heeft bedankt voor de afscheid premie en dat siert die man ! Mie Vogels:425000€ van onze sociale zekerheid !
  • vanaeken jokke

    1 jaar geleden
    Hopelijk.
  • Wesley Kenis

    1 jaar geleden
    Louis momme: het gevaar van nva zit in het woord "eventueel" samenwerken. Als vb zijn stemmenkannonen buitenzet dan zal de nva nog steeds voor de sossen kiezen. Zo laag is hij al gevallen met zijn partij. Het feit dat VB niet plooitjes voor zijn dreigement zegt meer over nva dan VB: wie houdt voet bij stuk? Nva al zeker niet want hij zal met plezier "zijn" confederalisme terug in de diepvries steken in ruil voor een postje!!
  • Ronny Ooijen

    1 jaar geleden
    Rik Hofman, sinds wanneer mag een rector geen mening hebben en deze ventileren? Bent u een politicus of journalist? Nee? Dan moet u (uw eigen logica volgende) dus zwijgen en hier geen commentaar geven.