Ruth Beeckmans.
Volledig scherm
PREMIUM
Ruth Beeckmans. © VTM

Ruth Beeckmans pikt de draad weer op na de plotse dood van haar man: “Ik hoop dat m’n lach terugkeert”

BV“Ik probeer opnieuw kleur te vinden in het leven, maar een stukje van mijn hart zal altijd zwart blijven.” Langzaam krabbelt Ruth Beeckmans (40) recht na de uppercut die ’t noodlot haar een jaar geleden gaf. Met ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd In 24u’ maakt ze nu haar comeback op de buis. “Een programma maken vol verliefde koppels was het beste wat ik nu kon doen”, zegt ze in ‘Dag Allemaal’. Het VTM-gezicht vertelt onder meer over moeilijke momenten tijdens de opnames en hoe ze naar de toekomst kijkt. “Het klinkt misschien cliché, maar een stukje van mij is mee doodgegaan met Gary.”

4 reacties

  • Jan Mylle

    1 jaar geleden
    Tonnen respect voor jou, Ruth
  • Sabine De Raedt

    1 jaar geleden
    Sterke madam. Dit program te kunnen pressenteren is straf. Hoe je het aankunt om het ontbrekende in je leven zo rechtstreeks te delen bij koppels die samen dit geluk wel beleven. Ik heb kindje verloren en kan nietmeer blij zijn bij jonge geboortes. Ik vind dit straf van je.zosnel kunnen verwerken,plaatsen van je eigen verdriet- gemis.
  • Mark Van Damme

    1 jaar geleden
    Ruth kop op. Veel sterkte. Het hoort bij het leven. De dood is altijd rondom ons. Hoop voor jou het beste
  • Vanessa Driessens

    1 jaar geleden
    Prachtige vrouw, gun het haar zo dat ze haar gouden randje vindt om het verdriet te omkaderen... Het slijt nooit maar dat gouden randje vinden helpt om de scherpste pijn te verzachten