.
Volledig scherm
. © Twitter/Photo News

“I hate it but I love it": Wout van Aert komt daags na WK op sociale media terug op tweestrijd met Mathieu van der Poel

Wat een strijd was het alweer, tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel in het veld van Hoogerheide. Uiteindelijk was het die tweede die op eigen bodem het WK veldrijden won, onze landgenoot baalde als een stekker. Vanochtend postte Van Aert een foto van beide tenoren op het strijdtoneel van Hoogerheide: “I hate it but I love it”, schreef hij erbij. “Ik haat het, maar ik hou ervan.” Een smiley met een traan volgde.

121 reacties

  • van den eeden maria

    1 jaar geleden
    Mooie wedstrijd en mensen wie er ook wint die twee gaan nog wel een aantal koersen winnen soms de één dan weer de ander.
  • Johan Planckaert

    1 jaar geleden
    Hetgeen Van Thorenhout zegt slaat nergens op. Idereen wist dat het serieus wind mee was gisteren. Wie de sprint als eerste aanzette had een grote kans. Onbegrijpelijk dat Wout niet onmiddellijk vertrok. Dus eerste zitten was geen nadeel. Integendeel.
  • Patrick De Couvreur

    1 jaar geleden
    Patrick De Couvreur. Bij het opdraaien naar de finisch moest hij direct beginnen sprinten en moest binnenkant bocht gezeten hebben en Mariootje gedaan hebben zodat VDP hem rechts moest inhalen en dan recht naar de laatste bocht op de baan zodat VDP het gevoel had dat hij ingesloten werd kon er nooit over maar proficiat voor de winnaar .
  • andre christiaens

    1 jaar geleden
    Ik lees dar VDP zijn verzet iets groter was dan dat van Wout. Dit is de rede dat Wout verliest denk ik dan.
  • rudiger lampaert

    1 jaar geleden
    Super spannend, De rapste wint,,er kan maar ééntje de trui nemen en dat is Mathieu deze keer,kon andersom geweest zijn ook? Respect voor alle twee.!