Dries Van Langenhove: “Ik ga me terug op Schild & Vrienden toeleggen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Dries Van Langenhove: “Ik ga me terug op Schild & Vrienden toeleggen.” © Photonews

INTERVIEW. Wat gaat Dries Van Langenhove nu doen? “Het grootste deel van mijn parlementaire wedde heb ik in mijn mediakanaal gestopt”

Politiek bommetje gisteren in de Wetstraat: Dries Van Langenhove (29) trekt zich terug als Kamerlid voor Vlaams Belang. Hoe legt hij zelf zijn exit uit, in hoeverre blijft er een link met Vlaams Belang en wat met de rechtszaak? “Van Grieken heeft mij tot de dag zelf gevraagd om te blijven”, zegt hij aan HLN.

31 reacties

  • Carmen De Gussem

    1 jaar geleden
    Dries veel succes met alles wat je doet!
  • Dirk BERX

    1 jaar geleden
    Het enige positieve aan dit hele verhaal is: dat de belasting betaler nu niet meer moet opdraaien voor zijn riante wedde en pensioenrechten, en dat enkel nog zijn volgers zijn wedde en pensioen rechten zullen moeten betalen.
  • Paul Vermoesen

    1 jaar geleden
    Ze zouden zijn parlementaire wedde moeten terugeisen van deze graaier. Wat heeft deze goed bijgebracht aan de maatschappij? Net zoals de meesten in de oppositie, enkel keipoenpakkers.
  • Patrick Ceulemans

    1 jaar geleden
    Ik wist al dat Dries niet echt een groot licht was, veel polariseren wat en de smaak valt bij een laag van de bevolking die ook niet echt tot 3 kunnen tellen maar wel vol lof zijn over Driesje want 'dien zegt wat de mensen denken' en dan bedoelen ze "hun mensen". Inderdaad dat klopt... Na even zijn site bezocht te hebben en zijn filmpkes kon ik nimeer bij vant lachen... Dus voel je je niet goed, wil je eens goed lachen... ga naar zen filmpkes, gieren geblazen, succes verzekerd ;-)
  • Georges Van den bossche

    1 jaar geleden
    Hij voelt reeds het resultaat van zijn proces en hij houdt de eer aan zichzelf .