Wout van Aert was zichtbaar ontgoocheld met z'n zilveren medaille.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert was zichtbaar ontgoocheld met z'n zilveren medaille. © Photo news

“Van Aert blijkt niets van die les onthouden te hebben die Van der Poel hem leerde in de Ronde van 2020"

Ook Michel Wuyts zag gisteren hoe Wout van Aert in de sprint niet opgewassen bleek tegen Mathieu van der Poel op het WK veldrijden. Volgens de VTM-commentator heeft Van Aert “niets geleerd van de les die hij kreeg” in de Ronde van Vlaanderen 2020 en dat deze klap zelfs “harder aankomt” dan die van drie jaar geleden. “Wie ooit uitgekraamd heeft dat Van Aert in een sprint bergop Van der Poel mores zou leren heeft gedwaald.”

59 reacties

  • Jan De Schutter

    1 jaar geleden
    Dit duo geeft gans de sportwereld een dikke les in sportiviteit en respect, En wij hebben zowel Wout als Matthieu geen les te geven!
  • joachim despierre

    1 jaar geleden
    De beste heeft gewonnen, punt andere lijn ... Wout heeft amper op kop gereden, mathieu heeft gans de wedstrijd voor zijn rekening genomen ... verdiend gewonnen dus.
  • van roy jozef

    1 jaar geleden
    Wout hadt moeten zorgen dat hij als eerste de weg opdraaide. Mathieu wist al dat hij wereldkampioen zou worden toen hij eerst de baan op kwam. Wout eveneens.
  • Lisette Van Eester

    1 jaar geleden
    Er moest te weinig gelopen worden voor Wout van Aert, anders was de uitslag misschien andersom.
  • Stefke Pasen

    1 jaar geleden
    Voor hetzelfde geld gaan de laatste 50 meter anders en dan is het verhaal van begin tot einde anders. Wout is een fantastisch coureur, Mathieu ook, er moest iemand winnen, dat maakt de andere niet slecht…