Guardiola met De Bruyne (l) en Aké.
Volledig scherm
Guardiola met De Bruyne (l) en Aké. © AFP

Ontsnapt Man City toch niet na financieel geknoei? Premier League dreigt met puntenaftrek en zelfs uitsluiting

Wordt Manchester City alsnog bestraft voor zijn financiële misstappen? Nadat de club ontsnapte aan uitsluiting uit de Europese competities, riskeren de Citizens van Kevin De Bruyne alsnog een straf van de Premier League. In totaal gaat het om vier verschillende aanklachten. Wordt City schuldig bevonden, dan riskeert het een puntenaftrek en zelfs uitsluiting.

11 reacties

  • luc dierick

    1 jaar geleden
    Hopelijk worden contracten ook uit het verleden nietig verklaard En moeten alle lonen teruggestort worden Het dons van de gans
  • Johan Janssen

    1 jaar geleden
    Hier kopen ze het gewoon af, het word tijd dat Weyts is wakker schiet ipv dit soort corruptie door de vingers te zien. NVA is ervoor de rijken. Hoop dat City veroordeeld word en dat dat het begin zal zijn van een grote kuis. En dat clubleiders zwaar veroordeeld worden.
  • Raf Leysen

    1 jaar geleden
    City is net als PSG geen echte topclub. Met dat geld kan je ook van Seraing een Europese topper maken. Triestig
  • Erwin LAUWENS

    1 jaar geleden
    Die gaan ze nooit sanctioneren. Dan moeten ze waarschijnlijk ook Arsenal, ManUnited, enz sanctioneren en winnen ze de CL niet.
  • Wendy Vandereyken

    1 jaar geleden
    Vergeet het maar, dergelijke clubs komen met alles weg. Barcelona heeft miljarden schulden en mag rustig blijven verder doen.