LeBron James verbreekt straks het all time puntenrecord in de NBA
Volledig scherm
PREMIUM
LeBron James verbreekt straks het all time puntenrecord in de NBA © Fotomontage HLN

Tickets tot 85.000 (!) euro: LeBron James pakt straks in historisch duel het record van Kareem Abdul-Jabbar

NBA‘The Kid From Akron’ (her)schrijft (de) basketbalgeschiedenis. Dinsdag of, ten laatste, donderdag pakt LeBron James (38) het puntenrecord over van Kareem Abdul-Jabbar. Hail to the King. Al zal de discussie rond wie nu de echte GOAT in het basketbal is, ongetwijfeld opnieuw losbarsten.

4 reacties

  • Romina van Rie

    1 jaar geleden
    Er is maar 1 grootste en dat is Jordan!Bij Lebron ze gaan aan de kant als hij inside gaat.Bij Jordan hangden ze aan zijn lichaam.
  • Benjamin Clijsters

    1 jaar geleden
    Nee, tegenwoordig hebben ze minstens 3 grote spelers nodig om kampioen te spelen. MJ blijft te GOAT. MJ maakte wel degelijk het verschil. LeBron James maakt meer loopfouten dan punten.
  • Alfons Detemmerman

    1 jaar geleden
    Helemaal niet ! als 76 jarige die het basket al 60 jaar volg ... voor mij is James de grootste omdat hij niet zoals bv Jordan met ploegen kampioen is geworden die niet volledig in zijn dienst stonden. Bij Jordan was dat wel anders ( Pippen, Rodman, Kukoc,Kerr,Grand )
  • Patrick Vandeputte

    1 jaar geleden
    Het is niet omdat je topscorer aller tijden bent dat je daarom ook de beste aller tijden bent. En om 85.000 Euro te betalen om daar bij te zijn moet je compleet gek zijn. Of niet weten wat gedaan met al je geld. Overigens, in de NBA zijn het al heel lang geen wedstrijden meer in de pure zin maar gewoonweg entertainment. Onlangs bleek nog uit een studie dat een gemiddeld gezin met 2 kinderen in de USA het zich financieel kan veroorloven om amper 1 wedstrijd per seizoen live bij te wonen.