Een klant probeert een iPhone 14 Pro Max uit in een Apple Store.
Volledig scherm
Een klant probeert een iPhone 14 Pro Max uit in een Apple Store. © Zhang Peng/LightRocket via Getty Images

Gerucht: Apple brengt in 2024 nóg duurdere ‘iPhone Ultra’ uit

The sky is the limit. Na de forse prijsverhogingen vorig jaar zou Apple zinspelen op een iPhone die nóg duurder is dan de iPhone Pro Max. Die start momenteel aan 1.479 euro en kan tot 2.129 euro kosten als je één terabyte aan opslag wil. Volgens Mark Gurman van persagentschap Bloomberg zou de ‘iPhone Ultra’ nog meer moeten kosten en daar heeft Apple een goede reden voor.

17 reacties

  • Marjan Frankie

    3 weken geleden
    tegen dat ik mijn iphone moet vernieuwen zijn we al aan versie 20 dus geen probleem om meer uit te geven ze gaan wel 0 x langer mee dan de concurrenten , duur om te starten idd maar al de andere zijn duurder op de lange termijn
  • Johan Buelens

    1 jaar geleden
    Ik heb momenteel een iPhoen 13 Mini en heb daar bewust voor gekozen. Ik moet geen grote GSM hebben, compact en handig is belangrijker. Apple toestellen koop je naar eigen behoefte groter is daarom in ieders situatie niet beter! Er is een reden waarom Apple zoveel verschillende toestellen heeft omdat er dan voor elks wat wils is naar gelang de behoefte. De Nieuwe Mac Mini M2 & M2pro zijn daar ook duidelijk een goed voorbeeld van!
  • CV DL

    1 jaar geleden
    Ben sowieso meer rugged phone type door de vele reizen, en nu een cubot king kong mini met redelijk cammetje, redelijk cammetje op achterkant, doet wat ie moet doen... en is 4.5 inch scherm, ik kan er vlot mee werken en de grotere rugged phones kan cubot zijn, doogee of ulefone... kosten een paar honderd euro met knappe specs. En out-of-mind designs. Apple, samsung, en de mainstream, nee dank je...
  • olivier van aelst

    1 jaar geleden
    Ze zeggen kwaliteit kost geld, maar mijne Samsung koste 250 euro en 128GB en daar ben ik content mee ik moet geen Apple hebben. Als ik bij vrienden zie zijn hun Iphone´s altijd stuk. En ik heb mijn Samsung al 5 jaar nooit scherm kapot en nooit andere kosten aan gehad.
  • Yvan Lissens

    1 jaar geleden
    Net zoals niet iedereen met een Porsche of een Ferrari rijdt, zijn er ook smartphones voor de rijkere medemens. Voor mezelf stel ik de grens dat een smartphone maximum 1/4 van mijn netto maandinkomen mag kosten. Ik verdien nog geen 9000 euro netto, dus hou ik het maar bij mijn Samsung.