AFP
Volledig scherm
© AFP

KIJK. Iedereen hangt aan de lippen van de meesterverteller: de indrukwekkende speech van Kompany op zijn eerste werkdag bij Burnley

Buitenlands voetbalNegen competitiezeges op rij. Leider Burnley FC zet weer koers richting Premier League, en succescoach Vincent Kompany neemt ze allemaal mee in z’n verhaal. Van de voorzitter tot de reservedoelman: in Burnley hangen ze aan de lippen van hun meesterverteller.

22 reacties

  • Martin Martinsen

    1 jaar geleden
    Eén van de beter geschreven artikels die ik heb gelezen op deze site, chapeau voor de auteur. Interessant verhaal.
  • Roger De Win

    1 jaar geleden
    Voor al diegenen die blijkbaar weten dat Burnley een ongelimiteerd budget heeft, zou ik willen aanraden om eens Burnley te googelen. Dan zouden ze zien dat Burnley in zware financiële problemen zat/zit. Een van de belangrijkste opdrachten van Kompany is besparen. En dat heeft hij ook gedaan: voor 76 miljoen spelers verkocht en voor 36 miljoen gekocht. Dus de resultaten van Burnley komen er heus niet alleen omdat er zoveel geld zou beschikbaar zijn.
  • Jan Janssens

    1 jaar geleden
    Zullen eens zien volgend jaar in de PL.
  • Teirlynck Luc

    1 jaar geleden
    Kompany top
  • Christiaan GOETHALS

    1 jaar geleden
    @Frank, de vierde en de derde plaats met een jeugdig elftal, dat is er niets van bakken voor je. Nu bakken zhe er niets van, pompen om nog in PO2 te geraken. Was Kompany gebleven, dan hadden we wat anders gezien.