Gert Verheyen en het 3D-popje van zijn vriendin Inès.
Volledig scherm
Gert Verheyen en het 3D-popje van zijn vriendin Inès. © GoPlay

Gert Verheyen neemt een 3D-popje van zijn vriendin mee in ‘Over De Oceaan’: “Je zou denken dat ze het is”

TVGeen brief of een foto van zijn geliefden om het gemis op te vangen voor Gert Verheyen (52). De voetbalanalist nam zijn vriendin Inès in zijn broekzak mee ‘Over De Oceaan’. Ze gaf hem een 3D-popje van zichzelf. Een populair geschenk, zo blijkt.

  1. Tom Waes houdt filmcasting en Sam Gooris brengt muzikale apotheose: dit was de laatste ‘De droomfabriek’, tot volgend jaar
    TV

    Tom Waes houdt filmcas­ting en Sam Gooris brengt muzikale apotheose: dit was de laatste ‘De droomfa­briek’, tot volgend jaar

    ‘De droomfabriek’ komt volgend jaar terug. Met deze fijne boodschap startten Bart Peeters (64) en Gloria Monserez (22) de achtste en laatste aflevering van dit seizoen. Hierin zien we Jules (12) schitteren in de nieuwe ‘Maai-Mei-Niet’-campagne en laat Sam Gooris (50) het gras groeien. Siska Schoeters supportert voor Sofie (33) tijdens haar allereerste marathon en Gloria en Tom Waes (55) maken heel wat dromers blij met de eerste echte actiefilm van ‘De droomfabriek’.
  2. Boerin Sanne onwennig door aandacht, maar voelen de ‘Boer zkt vrouw’-kandidaten zelf al vlinders?
    PREMIUM
    BV

    Boerin Sanne onwennig door aandacht, maar voelen de ‘Boer zkt vrouw’-kandidaten zelf al vlin­ders?

    “Misschien ben ik een klein beetje te ver gegaan.” Jimmy Jackers (33) haalde tijdens zijn 24 uurs-date met boerin Sanne (30) in ‘Boer zkt vrouw' alles uit de kast om haar hart te veroveren. Is de vrachtwagenchauffeur uit Borgloon stapelverliefd? Voor het eerst praat hij over zijn ware gevoelens én het verdriet dat hij al enkele jaren met zich meedraagt. Ook ‘concurrenten’ Robin Taelman (33) en Boris Gielen (29) laten in hun hart kijken. “Dat ik weinig ervaring in de liefde heb, maakt me soms onzeker.”