Wouter Vandenhaute
Volledig scherm
PREMIUM
Wouter Vandenhaute © Photo News

“De vijanden van Vandenhaute zijn niet meer op twee handen te tellen. Ze gaan niet stoppen vooraleer hij opstapt bij Anderlecht”

Na het vernietigende artikel in ‘Humo’ wordt het steeds heter onder de voeten van Wouter Vandenhaute. “Hoe stevig is zijn pantser nog?”, vraagt onze chef voetbal zich af. Hij merkt dat Vandenhaute intussen een publieke schietschijf is geworden, maar dat de niet-uitvoerende voorzitter van Anderlecht daar ook zelf verantwoordelijkheid voor draagt. “Anderlecht is Woestijnvis niet. Daar heeft Vandenhaute zich ferm aan mispakt.” Een analyse.

7 reacties

  • Bert Van Geffen

    1 jaar geleden
    Neem je centen en hoepel op huppeldepup.
  • jenny charels

    1 jaar geleden
    Coucke heeft met Vandenhaute een paard van Troye binnengehaald. De aandelen van Anderlecht hebben op dit ogenblik een negatieve waarde. Dus wie zou er nog een eurocent voor geven en bovendien ook nog eens de putten vullen?. Als Coucke vindt dat het genoeg is geweest, is het voorbij voor Anderlecht; dan spreekt men niet meer over een vergane glorie, maar een ter ziele gegane oude glorie.
  • Marc Van Lierde

    1 jaar geleden
    Wouter, hou de eer aan jezelf, en vertrek. En stort al het geld van je dure etentjes en wijn terug... Een echte voorzitter doet dit niet...
  • Michel Beys

    1 jaar geleden
    Als Humo nu ook eens het vorige bestuur moest onder de loep nemen, zou men een vergelijking kunnen maken. Misschien zou het gedrag van Wout dan best meevallen.
  • Bert Van Geffen

    1 jaar geleden
    Dat alle supporters elk 1000 euro samenleggen en hem uitkopen, meer dan een grote mond hebben die toch niet.