HLN/ VRT
Volledig scherm
PREMIUM
© HLN/ VRT

“Dag Eddy. Waar sta jij ergens?” “Voor de woning van Wouter Vandenhaute, Catherine.” Het sportjournaal van gisteren volgens onze columnist Jan Segers

Een vernietigend stuk in ‘Humo’ zorgt voor opschudding op Anderlecht en ten huize Wouter Vandenhaute, stelt columnist Jan Segers vast. In de studio van het Journaal zit sportanker Catherine Van Eylen. “Voor meer uitleg gaan we naar Eddy Demarez. Dag Eddy. Waar sta jij ergens?” “Ik sta in Tervuren, Catherine, voor de woning van Vandenhaute. Maar hier is niemand thuis. Ook zijn echtgenote niet.”

28 reacties

  • Emiel Van Roost

    1 jaar geleden
    Ze zouden bij de vrt figuren als C. Van Eylen (met haar facturaties) aan de deur zetten.
  • Ilse Verlinden

    1 jaar geleden
    Willy, Humo is geen roddelblaadje hé. Die kennen die mensen wel bij naam. Dat is niet van horen zeggen hé. Vermits in de voetbalwereld alles snel kan veranderen (Verbeke is al weg) zou ik ook mijn job niet riskeren door niet-anoniem te getuigen.
  • Eric De Baeremaeker

    1 jaar geleden
    Is dat geen dagelijkse kost ? Sjoemelen en belastingen ontduiken , spookfirmas , NV’s , bvba’s enz… zijn gemaakt om te kunnen sjoemelen. Het zijn professors , juristen die de weten opstellen en de politiekers keuren het goed . Dus , zijn ze ook verantwoordelijk voor de fraude . Wie een loon of maand wedde verdient kan dit allemaal niet . Ze staan erbij kijken ernaar maar doen niets , slim ? Ik denk het niet .
  • Heidi Werbrouck

    1 jaar geleden
    Het enige wat meestal nog klopt aan Humo zijn de titel, de datum en de prijs. Na hun leugen- en lastercampagne ten tijde van notaris X heeft het blad niet meer allure dan wc papier met foto's, goed in karaktermoord. Ik geloof wat in Humo staat als het door minstens 3 andere bronnen bevestigd wordt.
  • FRANS DE ROUCK

    1 jaar geleden
    Zegt veel over de kwaliteit van Humo . Indien Humo het lef had om de namen te geven dat zou dit een top artikel zijn. Maar van horen zeggen ... de volgende die het vertelt die weet het dzn zeker. Ga VDH en Verbeke niet verdedigen maar dat is in de meeste bedrijven de bazen lopen over de koppen van het voetvolk. Kom met namen Humo dat zou de beste reclame zijn voor jullie roddelblad.