EPA
Volledig scherm
© EPA

Lager basisloon dan Martinez, maar wel hogere bonussen: Domenico Tedesco (37) is de nieuwe bondscoach van de Rode Duivels

‘t Is nu ook officieel. Domenico Tedesco (37) wordt de nieuwe bondscoach van de Rode Duivels. Tedesco tekent een contract tot na het EK van 2024. Geld was geen doorslaggevende keuze voor de coach: zijn basissalaris zal een stuk lager liggen dan bij Roberto Martínez, de bonussen die hij kan pakken liggen wel hoger.

27 reacties

  • Kurd Vandenbroucke

    1 jaar geleden
    Welkom en veel succes met de samenstelling van de ploeg mr. Tedesco
  • Mariën Guy

    1 jaar geleden
    Hopelijk wordt Dedesco geen fiasco. Benieuwd wie hij niet meer gaat selecteren en wie hij wel zal oproepen. Ook de samenwerking met Vercauteren, die graag behouden voetbal speelt, en Tedesco die blijkbaar hoge pressing en aanvallend voetbal predict, hou ik in beraad. Toch wens ik beide heren en de RD veel succes toe.
  • Francis smet

    1 jaar geleden
    In plaats van onmiddellijk af te breken, geef die mens tenminste een kans! Martinez is veel te veel betaald geweest om niets te winnen. Deze man zal worden betaald volgens zijn resultaten. Dat is een groot verschil vind ik.
  • Frank Vermeer

    1 jaar geleden
    Bosz was denk toch echt de beter keuze geweest maar ja…die heeft een sterke eigen mening en voetbalvisie en het is bekend dat de Belgische bondsbobo’s daar niet van houden. Anders was Van Gaal na Wilmots bondscoach geweest en niet de jaknikker Martinez.
  • Karl Huysmans

    1 jaar geleden
    Zal nog verschieten als hij de plastieken generatie gaat trainen.