Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Recordverlies voor Belgisch voetbal: 156 miljoen euro in het rood

VoetbalHet Belgisch voetbal heeft in het seizoen 2021-22 een recordverlies gemaakt. De profclubs maakten samen 156 miljoen euro verlies. Met Antwerp die de roodste cijfers voorlegt, en een opvallend groene balans voor Anderlecht.

46 reacties

  • Karel Van Beeck

    1 jaar geleden
    En toch blijven supporters komen terwijl ze ettelijke keren in de zak worden gezet. Als voorbeeld de transfers binnen 1 seizoen. Pure competitievervalsing en mensenhandel.
  • Steve Delanghe

    1 jaar geleden
    Stop met geld, subsidies in het voetbal te steken. Dat dient enkel om de mensenhandel in stand te houden. Voetbal heeft niets meer met sport te maken.
  • Arthur Van der Vieren

    1 jaar geleden
    Hoog tijd dat men de spelers wat minder centjes geeft . Er zijn er velen die het echt niet waard zijn .
  • Patrick Van den bemt

    1 jaar geleden
    diegenen die afgeven op Antwerp, de cijfers zijn wat ze zijn, echter wel de enige club die op dat moment investeert in de infrastructuur, dat kan je ook niet wegcijferen maar mee in rekening nemen. Anderlecht daarentegen is zonder in inbreng van Coucke echt een groot probleem aangezien zij niets investeren, en het alleen in bestuur en lonen zit en dit zich niet zal terugbetalen.
  • ruddy claerhout

    1 jaar geleden
    Anderlecht de beste van de klas, hoe verder ze staan in de rangschikking hoe rendabler ze zijn. Begrijp nu waarom ze eerder omlaag kijken dan naar omhoog.