Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (CD&V).
Volledig scherm
PREMIUM
Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (CD&V). © Photo News

“Trumpiaans” en “schandalig”: ‘muur’ rond Europa botst op muur van PS en groene Vivaldi-partijen

De ‘muur’ rond de Europese buitengrenzen botst ook op een muur bij PS en de groene Vivaldi-partijen. “Trumpiaans”, noemt Ecolo het. Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor(CD&V) schaarde zich dan weer achter de ‘muur’. En dus moest premier Alexander De Croo (Open Vld) zonder Belgisch standpunt naar de EU-top.

40 reacties

  • Charlie Vanderperre

    1 jaar geleden
    De socialisten zijn de grootste partij in België , veel groter dan nva en het VB samen !
  • Dirk BERX

    1 jaar geleden
    Welke mens, kan mij overtuigen, dat een muur rond Europa bouwen een oplossing is, om mensen tegen te houden die een betere toekomst zoeken, vluchten voor oorlog of voor de hongerdood door de opwarming van de aarde ? Want wat zijn de volgende stappen, als er meer dan 1 miljoen mensen aan die Europese poorten staan ? Jullie mogen het zelf invullen, maar verscheur dan best alle Europese afspraken, te beginnen met het bindende EVRM !
  • Emiel Van Roost

    1 jaar geleden
    Het wordt de hoogste tijd dat er paal en perk gesteld wordt aan die immigratie wat de ps en de groenen er ook mogen van denken.
  • Jean Donny

    1 jaar geleden
    We weten nu waarom we best nooit meer voor zulke partijen moeten stemmen. Ze creeeren problemen ipv ze op te lossen met zoals steeds de burger de pineut.
  • Anoniem

    1 jaar geleden
    Groen wil alles, open ruimten, beton stop en natuurgebied dat altijd uitgebreid wordt voor de wolf en vooral meer kiesvee. In onze gemeente heeft Groen tegen de bouw van sociale woningen gestemd, er was geen draagkracht voor bij de bewoners van de aanpalende residentiële wijk, de media kan de petitie eens publiceren. Anderzijds wil Groen veel geld voor ons project, werkgelegenheid voor de vrienden en de asielzoekers kunnen hun plan trekken, praat maar eens met die mensen hoe ze begeleid worden.