Van Gerwen klopte Van den Bergh met 6-4.
Volledig scherm
Van Gerwen klopte Van den Bergh met 6-4. © VTM

Thuisfavoriet Price pakt voor eigen volk tweede weektitel in Premier League, Van den Bergh meteen onderuit tegen Van Gerwen

Dimitri Van den Bergh werd meteen uitgeschakeld op de tweede manche van de Premier League. Onze landgenoot moest met 4-6 het hoofd buigen voor Michael van Gerwen. Het minitoernooi in Cardiff was dan weer een prooi voor thuisfavoriet Gerwyn Price, die massaal gesteund werd door het Welshe publiek.

33 reacties

  • Karl Huysmans

    1 jaar geleden
    Dimi word gewoon vierkant uitgelachen door mvg. Mvg maakt dimi overal ronduit belachelijk, en als mvg opkomt staat dimi daar mee te applaudisseren voor hem. Wat zou mvg diep van binnen hier van denken? Dimi is een brave kerel,respect moet je voor iedereen hebben,maar tijdens de wedstrijd mag hij dat niet tonen.zeker niet tegen mvg waar de mental game zijn favoriete spel is.
  • eric debanne

    1 jaar geleden
    Proficiat voor price ...👍 Topkerel en topspeler ...! Hij verdient meer respect en fair-play in de zaal van de mensen
  • Wendy Vandereyken

    1 jaar geleden
    @Maartje Nieuwboter... Darts is van oorsprong inderdaad een cafésport. Maar als je kijkt wat de topspelers nu verdienen met pijltjes gooien heeft het niets meer met een cafésport te maken. Michael Smith mocht bijvoorbeeld bijna 600.000 euro op zijn bankrekening bijschrijven na zijn winst in het WK vorige maand. En het vermogen van Michael Van Gerwen wordt momenteel geschat tussen de 10 en 15 miljoen euro. En dat allemaal met vogelpik !!
  • Karel Willockx

    1 jaar geleden
    Dat was nog een een zalige Gerwyn Price,die nie uitgejouwd werd. Gerwyn verdient dit elke week. Als hij met respect behandeld word wint hij alles en terecht .
  • Johan Swinnen

    1 jaar geleden
    Zalige avond voor topper Gerwyn Price, je zag hem terecht genieten. Een mens kan niet alle bagger blijven slikken