Miljonair Peter Gillis niet langer samen met partner Nicol

Vakantieparkmagnaat Peter Gillis, bekend van de realityserie Massa is Kassa, is niet langer samen met Nicol Kremers. Dat maakt Gillis bekend via sociale media. “In goede harmonie hebben Nicol en ik besloten uit elkaar te gaan”, schrijft hij.

“Dat doen we op een vriendschappelijke manier, want we hebben als maatjes nog wel veel plezier met elkaar”, vervolgt Gillis. “Maar voor ons beiden is het beter dat we elk onze eigen weg inslaan, ze zal dan ook geen deel meer uitmaken van de vaste cast van seizoen 10 van realityserie Familie Gillis: Massa is kassa. Ik hoop dat iedereen begrijpt dat we voorlopig met rust gelaten willen worden. We gaan dit eerst verwerken.”

LEES OOK. Alweer rechtszaak voor Peter Gillis: stad Lommel eist sloop van vakantievilla in Blauwe Meer

Problemen hebben ze al sinds eind mei vorig jaar. Toen werd bekend dat Peter Gillis en Nicol Kremers waren terechtgekomen in huiselijk geweld, en dat hij door de politie was meegenomen. Nadat het eerst snoeihard werd ontkend, werd later de ernst van de situatie duidelijk. Volgens het Openbaar Ministerie zou Gillis zijn vriendin onder meer in haar rug en neus hebben gebeten. Kremers is in november van vorig jaar gehoord in deze zaak. Een exacte datum voor de inhoudelijke behandeling is nog niet bekend.

LEES OOK. Peter Gillis nodigt uit om te komen schaatsen in zijn voortuin, burgemeester: “Moet hier geen pretpark worden”

Volgens een woordvoerder heeft de rechtszaak echter niets te maken met de breuk. “De koek is gewoon op, de liefde is voorbij. Maar ze blijven wel vrienden”, meldt hij aan Omroep Brabant.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER