BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Club Brugge CLU
1
EINDE
1
Union USG
  • 43' Goal Hans Vanaken
  • Loic Lapoussin Goal 24'

Geen winnaar in intense topper: Scott Parker wacht na gelijkspel tegen Union nog steeds op eerste zege op Jan Breydel

Een gelijkspel waar Club Brugge opnieuw niets mee opschiet in het klassement. Union evenmin. De Brusselaars zetten hun overwicht niet om in een overwinning. En blauw-zwart... Één zege op zeven matchen is te weinig.

64 reacties

  • Eric Bex

    1 jaar geleden
    Gaat het over Club-Union of over Anderlecht-Union deze wedstrijd 🤔?
  • Eric Bex

    1 jaar geleden
    Hoeveel keer heeft Anderlecht ook alweer gewonnen tegen Union in de competitie? Laten we het even over de feiten hebben.
  • Ronny Cypers

    1 jaar geleden
    Brugge heeft zijn beste wedstrijd gespeeld onder Parker. Lang is goed bezig, Hans begint zijn draai te vinden en met Hendry er terug bij is onze verdediging terug beter. Dus ziet er goed uit. En Albert wat heeft jou ploegje gedaan tegen de beste ploeg van Brussel? Heb het opgezocht,9 wedstrijden gespeeld waarvan jullie er 8 hebben verloren! Go FCB.
  • Nicole Bogaerts

    1 jaar geleden
    Doelpunt van Union had moeten afgekeurd worden. In de voorafgaande fase heeft de bal de achterlijn duidelijk overschreden !
  • Michel Beys

    1 jaar geleden
    Neen Albert, ik ben ook sporting supporter, maar feit is dat club het wel al voetballend willen oplossen heeft en dat er juist een tikkeltje geluk ontbrak. Geluk dat Union momenteel wel heeft, vergeet niet ze zijn op Anderlecht ook dank zij de scheids komen winnen. Die heeft toen op 10 min. van het einde, Sporting 5 min. met 10 laten spelen, door te weigeren van onze linksback na een blessurebehandeling van een paar sec. terug op het veld te laten komen, anders had Union nooit gelijk gemaakt.