Premier Alexander De Croo.
Volledig scherm
PREMIUM
Premier Alexander De Croo. © Photo News/ Pieter-Jan Vanstockstraeten

INTERVIEW. Premier De Croo: “Ons land beter doen werken, kan enkel met partijen van goede wil, niet met partijen die vooral willen blokkeren”

Paul Magnette (PS) die premier wil worden? “Dat zijn partij eerst meer mensen aan de slag krijgt. En na de 500 dagen die deze regering nog resten, zullen we nog eens klappen.” Als het van Alexander De Croo (47) zelf afhangt, is dit niet zijn zwanenzang als premier. “Ik wil m’n werk afmaken.”

217 reacties

  • Willy van craen

    1 jaar geleden
    Hij kan het niet om reden dat hij geen leider is maar een overlegger zonder besluitvorming maar voornamelijk uitstellen.
  • francine commerman

    1 jaar geleden
    @ Peter Van Endert: dan moet die Tom Van Grieken hier eens komen vertellen hoe hij die knoeiboel gaat oplossen. Want veel praat hebben ze allemaal op.
  • Dirk BERX

    1 jaar geleden
    Gelukkig heeft Vlaanderen een goed functionerende regering, waar er geen tekorten zijn op de bankrekening, maar wel bij het onderwijzend personeel, de verpleging in de rust en ziekenhuizen, en waar je er twee uur over doet om een afstand van 80 km te overbruggen met de auto. Dat heet dan goed bestuur, en dat voor de drie beleidsdomeinen die Vlaanderen volledig in eigen beheer heeft !
  • Davy Capri

    1 jaar geleden
    Het is uw taak als premier om de boel tot actie aan te zetten! Verantwoordelijkheid nemen is iets wat niet in het woordenboek van het vivaldicircus staat. Als u dat niet kan moet u het afbollen ipv wat aan te modderen!
  • Marlene De Smedt

    1 jaar geleden
    Hubert Vanmechelen voor klachten over de hoge rusthuisfactuur moet U terecht bij de Vlaamse overheid, niet bij Vivaldi. Die is zo hoog door vergaande privatisering in die sector.