Zeven jaar nadat het lichaam van de 28-jarige Olga Decoster uit het kanaal van Vilvoorde werd gehaald zijn er meer vragen dan antwoorden over haar dood. Elke piste werd zorgvuldig onderzocht maar speurders tasten nog steeds in het duister over de omstandigheden waarin Olga om het leven kwam.
Volledig scherm
PREMIUM
Zeven jaar nadat het lichaam van de 28-jarige Olga Decoster uit het kanaal van Vilvoorde werd gehaald zijn er meer vragen dan antwoorden over haar dood. Elke piste werd zorgvuldig onderzocht maar speurders tasten nog steeds in het duister over de omstandigheden waarin Olga om het leven kwam. © Politie ViMa/Marc Baert

COLD CASE. Wat is er zeven jaar geleden met Olga (28) gebeurd aan het kanaal Brussel-Vilvoorde? “Na een tijdje begin je iedereen te verdenken”

Vilvoorde/MelsbroekEen camera aan haar werkplek is de laatste die Olga De Coster (28) in februari 2016 levend ‘ziet’. Zeven jaar later heeft haar familie slechts één ‘opluchting’: haar lichaam is gevonden. Wat er precies met haar gebeurd is, blijft één groot vraagteken. Een dermate pijnlijk vraagteken dat het broer Stacy zeven jaar cel kost. “Aan het graf van Olga beloofde ik dat ik nog iets goed voor haar wilde doen. En ja, daar heb ik ongelooflijk veel spijt van.”