INTERVIEW. Miss België Emilie Vansteenkiste stopte met studies om voor zieke mama te zorgen: “Voor haar dood schreef ze mij nog in voor de verkiezing”

“Deze kroon is voor mijn mama, ik mis haar zo.” Achter de mooiste glimlach van ons land schuilt het emotioneelste verhaal. Een jaar geleden overleed de mama van Emilie Vansteenkiste (21) uit Elewijt aan pancreaskanker. “Maar voor haar dood schreef ze mij nog in voor de missverkiezing. Het is dankzij haar dat ik hier vandaag sta”, vertelt onze nieuwe Miss België in een eerste interview. “Wát een dag. We waren zo goed voorbereid en dan plots die dreiging. Mijn familie en vrienden waren zeer bang en in shock, maar ik geloofde erin dat het goed zou komen.”

  1. KIJK. Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”
    BV

    KIJK. Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”

    Candice Martens heeft een nieuwe date te pakken via Tinder. Candice (34), bekend uit ‘Blind getrouwd’, vertelde zo’n twee weken geleden dat ze klaar was om opnieuw te daten. Ze deelde toen alles over haar eerste date-ervaring en doet dat nu opnieuw. Al bleek er bij die tweede date op voorhand al heel wat mis te lopen. “Hij stuurt dat hij een tafeltje gereserveerd heeft, maar ik heb al gegeten!”, vertrouwt Candice haar volgers toe. Daarna blijkt dat ze heeft afgesproken in een wijncafé. “Ik ben vergeten zeggen dat ik geen alochol meer drink ...”. Na de date zit ze dan weer met een ander dilemma in haar hoofd: “Is hij niet te braaf voor mij?”
  2. Véél magie, leger dansers en vriend Dino als fixer: CAMILLE onthult eerste details over haar vier uitverkochte Sportpaleisconcerten
    PREMIUM
    showbizz

    Véél magie, leger dansers en vriend Dino als fixer: CAMILLE onthult eerste details over haar vier uitverkoch­te Sportpa­leis­con­cer­ten

    62.500 zielen. Eén toverspreuk: CAMILLE. “Het wordt magisch, ik sleur maar liefst 28 dansers mee het podium op”, blikt de popster vooruit naar het Sportpaleis. Haar allereerste op - zeer straf - haar 22ste, en meteen in viervoud én uitverkocht. “Er gaat zoveel gebeuren dat er zelfs dingen kunnen mislopen.” Daarom als grote steunpilaar in haar kielzog: lief Dino Verhelst (24) om tien kledingwissels in goede banen te leiden. “Hopelijk stoot hij zijn hoofd niet zoals tijdens de repetitie.”