Vincent Kompany.
Volledig scherm
Vincent Kompany. © Photo News

“Nog steeds 21ste ploeg in Engeland”: Kompany ligt niet wakker van evenaring van record in Championship én 96 (!) jaar oud clubrecord

Buitenlands voetbalDe trein dendert voort, mét een evenaring van twee records op zak. Vincent Kompany en Burnley wonnen met 3-0 van Preston North End en staan weer een stap dichter bij de titel en promotie naar de Engelse hoogste klasse. Kompany zit nu aan een indrukwekkende 30 op 30, niemand deed beter sinds de Championship in 2004 werd hervormd. “In mijn ogen zijn we nog altijd de 21ste ploeg in Engeland”, zei Kompany. “Ik wil beter doen.”

28 reacties

  • Roger De Win

    1 jaar geleden
    Inderdaad (Al)fons. Als je met reservespelers uit de Belgische kompetitie aan de top staat in the Championship kan je alleen maar een trainer van topniveau zijn!
  • Marcel Winckels

    1 jaar geleden
    Hij komt niet meer terug hoor Albert! Dankzij jullie voorzitter die hem bij het huisvuil heeft buiten gezet omdat hij de bekerfinale verloor! Als brugge supporter vind ik dit een goede zet. Bedankt wouter
  • Ilse Huyghe

    1 jaar geleden
    Albert, waarom heeft je topclub deze toptrainer aan de deur gezet? 1van de 2 is dus niet zo “top” .
  • Eric Maes

    1 jaar geleden
    Komany is topklasse. Topanalist en T2 van Anderlecht Boekx zegt niet voor niets, veel te goed voor de belgische competitie, en als er eentje weet waarover hij spreekt, dan is het Boekx wel. Al de rest is afgunst.
  • Eric Bex

    1 jaar geleden
    Kompany is beslist een goede trainer maar als we dan toch gaan vergelijken en verafgoden zoals sommigen o zo graag doen. Scott Parker is tweemaal gepromoveerd uit de Championship. Is hij dan God zelf mister Parker 🤔?