Fem van Empel en Laurens Sweeck.
Volledig scherm
Fem van Empel en Laurens Sweeck. © Photo News

Sweeck wint na koppeltijdrit met Van der Haar in Lille - Van Empel pakt eerste triomf in regenboogtrui en viert met ‘Superman’

VeldrijdenLaurens Sweeck boven in de Lilse Bergen. De renner van Crelan-Fristads haalde het na een snelle slotronde van mede-aanvaller Lars van der Haar. Het duo was vroeg in de cross al weggereden van de rest. Klassementsleider Eli Iserbyt werd derde op 21 seconden.

7 reacties

  • Eddy Beernaert

    1 jaar geleden
    Het waren in elk geval 2 crossen die mooi om zien waren! Alleen wat jammer dat de sympathieke Nederlander er niet net iets meer kon van maken .. Hij verdient dit! En ja: er zijn ook sympahtieke Nederlanders! :-)
  • eric reynebeau

    1 jaar geleden
    Jean Jansens misschien eens de resultaten van de renners van Nys bekijken. Lars Van Der Haar reed dit jaar 14x podium, Nederlands kampioen, zilver op EK, winnaar van de Superprestige . Thibau Nys werd WK bij de beloften en won de wereldbeker bij de beloften met het maximum van de punten. Lucinda Brand won verscheidene crossen en brons op WK. Shirin Van Amelrooy werd WK bij de beloften en won 2 wereldbeker wedstrijden bij elite en vele podia. Tot daar hetgeen u "geen goede prestaties" noemt.
  • Jean Jansens

    1 jaar geleden
    @Gerda Goethuys: de Nederlanders zijn onder aanvoering van Nijs zeker niet uit op een eerlijke wedstrijd. En dat is omdat de renners van Nijs geen goede prestaties leveren.
  • Albert Leenders

    1 jaar geleden
    Hoe komt het toch dat de Nederlanders zoveel top crossers hebben ? En er komen steeds toppers bij,waarom kan dat in België niet ? Ik bedoel hiermee de vrouwelijke crossers.er moet toch iets ontbreken aan de opleiding hiervoor of is daar minder interesse voor.begie heeft goede vr.voetballers basketbalsyers,hockeyers en ga maar door.
  • nicole haeck

    1 jaar geleden
    Proficiat Fem 👏👏