De 7 favoriete eetadressen van politica Maggie De Block: “Geef mij maar een brasserie”
“Zo vaak ga ik niet op restaurant,” vertelt politica Maggie De Block (Open Vld). “Vroeger had ik daar wekenlang geen tijd voor en nu geniet ik ervan om af en toe eens zelf te koken. Ik heb wel kookboeken, maar lees er niet zo veel in. Ik hou het meestal eenvoudig, met wat groenten en verse vis.” Maar als ze dan toch op restaurant te vinden is, zijn dit de zeven plekken waar ze graag aan tafel schuift.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Voor minder dan 11 euro eet je hier de lekkerste dame blanche: Luc Bellings geeft een 0/10, maar ook een 10/10
-
PREMIUM
“Dit vlees is een betaalbaarder alternatief voor een klassieke steak”: topslager Hendrik Dierendonck beantwoordt 10 lezersvragen over de barbecue
Tijd om de barbecue van onder het stof te halen want hét barbecueweekend van het jaar staat voor de deur. Maar hoe maak je een côte à l’os klaar op de barbecue? Welke betaalbare stukken vlees zijn er? En hoe krijg je jouw rooster in topconditie? We legden 10 van jullie lezersvragen voor aan topslager Hendrik Dierendonck en groentenexpert Paul Florizoone. -
Spaargids.be
Wat gebeurt er met je woonlening, spaarcenten en verzekeringen bij een scheiding?
Scheiden heeft heel wat implicaties, ook op financieel, legaal en administratief vlak. Aangezien een gewaarschuwd mens telt voor twee, overloopt Spaargids.be hieronder de belangrijkste aandachtspunten wanneer je relatie op de klippen loopt. -
-
“Lekker en redelijk caloriearm”: deze gezonde kaas is in opmars dankzij sociale media
-
PREMIUM
Rookaroma’s in producten zoals gerookte zalm en barbecuechips worden verboden, maar waarom pas over 5 jaar?
Verschillende rookaroma’s in voedingsmiddelen worden verboden, omdat ze schadelijke en kankerverwekkende stoffen bevatten. Vandaag vind je die aroma’s in verschillende producten, zoals gerookte worsten, amandelen en barbecuechips. Maar waarom mogen sommige producten nog 5 jaar lang op die manier gemaakt worden? En hoe schadelijk zijn ze dan écht? Professor Bruno De Meulenaer (UGent) legt uit. “Natuurlijk roken valt niet onder de wetgeving.” -
SOS Piet XL stoomt je vanaf vanavond klaar voor het barbecueseizoen: “Zo maak je perfect gelakte ribbetjes!”
Vanaf zondag 28 april trekt HLN-chef Piet Huysentruyt op pad door Vlaanderen in een speciaal barbecueseizoen van SOS Piet XL. “Wat hebben we geleerd vandaag", klinkt standaard na zijn tips waarmee hij ieders kookproblemen oplost. Deze keer gaat hij kijken hoé je die perfecte zoutkorst op je dorade krijgt, of een heerlijk varkenshaasje op de grill bakt.Dorade in zoutkorst, veel te zout en veel te papperig. Vanboven niet helemaal hard geworden zoals het moet. -
HLN Shop
Temperatuur van 350 °C is een minimum: in twee stappen naar de beste pizza uit je eigen (speciale) oven
-
PREMIUM
“Beschadigd etiket kan waarde met honderden euro’s doen zakken”: wanneer is het een goed idee om flessen wijn te verkopen?
-
Livios
“Wekelijks je gras maaien is achterhaald”: zo laat je je gazon verantwoord stralen
De gazons in Vlaamse tuinen groeien opnieuw aan sneltempo. Tijd om de grasmaaier uit het tuinhuis te halen dus. Of niet, want deze maand werd omgedoopt tot ‘Maai Mei Niet’. Je gras even laten groeien is namelijk goed voor de biodiversiteit. Maai je het gazon liever toch? Bouwsite Livios helpt je met praktische maaitips. -
PREMIUM
Welke drank is het gezondst bij je ontbijt? Diëtist: “Dit drinken op lege maag verhoogt je metabolisme met 30%”
De ene zweert ‘s ochtends bij een kopje koffie, de andere gaat standaard voor matcha op de nuchtere maag. Maar welke drank helpt je metabolisme het best? En uit wat haal je het meeste energie? Diëtist Michaël Sels zet 6 populaire dranken op een rijtje, van water tot fruitsap, en bespreekt waar je de beste voordelen uithaalt bij het ontbijt. “Hiermee voel je jezelf energieker én verbetert je alertheid doorheen de dag.” -
HLN Shop
Oprukkend onkruid klein krijgen? Dit is hét ultieme wapen