Een stapje in de goede richting, noemt Degryse de 10 op 12 van Anderlecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Een stapje in de goede richting, noemt Degryse de 10 op 12 van Anderlecht. © Belga

“Dit is voor Anderlecht een stapje richting play-off 2... Het blijft raar om zoiets uit te spreken”

Een eerste competitienederlaag sinds tweede kerstdag. Leider Racing Genk ziet de rest weer iets groter worden in de achteruitkijkspiegel. Marc Degryse analyseert: “Union heeft minder last met het vertrek van Vanzeir, terwijl het verlies van Onuachu Genk punten kan kosten.” En na een 10 op 12 hoopt Degryse op wat rust in het Lotto Park. “Voor het huis Anderlecht zou dat deugddoend zijn.”

10 reacties

  • john dewit

    1 jaar geleden
    Het was gisteren redelijk goed dat mag gezegd worden.👍
  • Pol Van Gils

    1 jaar geleden
    Laat ons hopen dat het gaat beteren, maar ik ga na een paar wedstrijden niet roepen van ze hebben veel balbezit, ze hebben 10 op 12. Ze hebben gewonnen tegen Seraing, Oostende en STVV dit zijn 3 ploegen waar dat ze 10 op 12 hebben gehaald. Enkel STVV staat boven Anderlecht op dit moment de rest zijn degradatiekandidaten hoor. Dus voetjes op de grond.
  • Tom Borghmans

    1 jaar geleden
    Die Debast is toch een serieuze rommelaar zeg. Verder, proficiat met de zege.
  • Piet Corneel

    1 jaar geleden
    Hopelijk zetten ze deze prestatie verder en het kan alleen maar beteren !! De overwinningen moeten ze de komende weken zéker verder zetten anders is dit seizoen wéér omzeep.
  • Ronny Cockuyt

    1 jaar geleden
    Ik lees hier met meer geluk dan kunde,geluk?de eerste helft 77%balbezit,je hebt mensen waarvan het toch zeer diep zit hoor die nooit eens kunnen zeggen dat Anderlecht goed was. Als je speelt tegen een ploeg die niet wilt voetballen heb je wel eens een beetje geluk nodig.