Annelien Coorevits & Élodie Ouédraogo waren 2 weken kinderloos bij 'Over De Oceaan': "Wij maar huilen op de boot, en zij?”

ShowbitsIn ‘Over De Oceaan’ gaat het avontuur van de oversteek stilaan naar een climax. Showbits spreekt met de twee moeders van de groep: ex-miss Annelien Coorevits en ex-atlete Elodie Ouédraogo. Hoe was voor hen om zo lang weg te zijn van huis? Zonder contact, want op volle oceaan is er geen bereik voor de smartphone. En wat hebben ze opgestoken van het avontuur? Bekijk hier het hele gesprek.

4 reacties

  • FRANS DE ROUCK

    1 jaar geleden
    Zeer goed programma. Ik heb genoten.En de BV's ! Top ! Een zeer positief beeld gekregen over hun persoonlijkheden en gedragingen. Top. Piey top.
  • Ronny Cockuyt

    1 jaar geleden
    Dat is juist een hoop reclame en zever,je bent tegenwoordig overal ter wereld bereikbaar via satelliet telefoon,ik heb 40jr gevaren is krijg bijna een krul als ik al die verhalen hoort. Je zou moeten denken dat ze maar op een zeiljacht te springen hebben en de oceaan oversteken,daar heb je jaren ervaring voor nodig,bij stormen,met de zeilen enz.
  • Magda De Munck

    1 jaar geleden
    Er zijn er ook veel die niet opnemen, maar wel verwachten als zij bellen dat je klaarstaat!
  • Luc Vandewinckele

    1 jaar geleden
    Deconnectie zou een plicht moeten zijn! Waarom moeten we ten allen tijde bereikbaar zijn, en springen we naar onze gsm als die nog maar belt of een bericht aangeeft…. ?? Voor niks nodig! Als het dringend is, weet je het wel…..