BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Vanaf 15 februari geen alcohol meer in koffiekamer Vlaams Parlement: “Op geen enkele andere werkvloer gratis te verkrijgen”

Vanaf woensdag 15 februari wordt er geen alcohol meer geserveerd in de koffiekamer van het Vlaams Parlement. Dat heeft het Uitgebreid Bureau, het orgaan dat de politieke werking van het parlement regelt, vandaag unaniem beslist. Voor een frisse pint of een glas wijn kunnen de parlementsleden wel nog terecht in het restaurant van het parlement, maar dan tegen betaling.

85 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    1 jaar geleden
    Dat is weer een regel die voor hun meer opbrengt natuurlijk . Nu kunnen ze buiten het parlement gaan drinken zoveel ze willen , en brengen nadien onkosten rekening binnen, en die is dan veel meer dan 184 euro . Ze zullen er dan nog meer aan verdienen . .
  • Felix Strackx

    1 jaar geleden
    Wat is eigenlijk het probleem? De alcohol of het feit dat het gratis is? Jean-Marie wist het al: dit is een Kleuterparlement.
  • Carine Goedertier

    1 jaar geleden
    Stop het profitariaat en wie alcohol wil drinken, buiten de werkuren uiteraard, moet er voor betalen. Dat is meer dan normaal.
  • freddy vandersmissen

    1 jaar geleden
    Wat is het toch gemakkelijk , wetten maken voor enkel de burger . Alcohol is toch verboden op het werk , allee indien je dit een job noemt tenminste .
  • Marc Colaers

    1 jaar geleden
    In de koffiekamer geen alcohol meer en wat nu in het restaurant van het parlement ? Want daar kan je nog steeds flessen wijn bestellen aan tafel. En nog veel meer.