© Chris Pizzello/Invision/AP

Megan Fox hint met cryptische post op Instagram naar breuk met Machine Gun Kelly

De Amerikaanse actrice Megan Fox (36) heeft op Instagram al haar foto’s met geliefde Machine Gun Kelly (32) verwijderd en hint met een opvallende quote naar een breuk. Niet veel later verwijderde ze haar volledige profiel.

Is de liefde uit tussen Fox en Machine Gun Kelly? Als we het sociale media-account van de actrice moeten geloven wel. De twee verloofden zich begin vorig jaar, maar nu lijkt er een haar in de boter te zitten.

Fox verwijderde eerst alle foto’s van haar en de muzikant en in de plaats daarvan postte ze een bericht met een opvallende quote: “We can taste the dishonesty/ It’s all over you breath.” (Vrije vertaling: “We kunnen de ontrouwheid proeven. Het is te ruiken aan je adem.”) De quote komt uit het album Lemonade van Beyoncé. Het is een publiek geheim dat dat album gewijd is aan het overspel van haar echtgenoot Jay-Z.

Nadat er speculaties ontstonden dat Fox en de muzikant uit elkaar zijn, besloot Fox om haar volledige account te deactiveren. Toch is het niet geheel duidelijk of er echt sprake is van een breuk. Volgens de Amerikaanse tabloids zou het koppel samen gespot zijn tijdens het Superbowl-weekend.  (sgg)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer