Megan Fox en Machine Gun Kelly tijdens de 65ste Grammy Awards op 5 februari 2023.
Volledig scherm
Megan Fox en Machine Gun Kelly tijdens de 65ste Grammy Awards op 5 februari 2023. © Photo by Lester Cohen/Getty Images for The Recording Academy

Megan Fox hint naar relatiebreuk met verloofde Machine Gun Kelly

CelebritiesTijdens de uitreiking van de 65ste Grammy Awards leek alles nog koek en ei tussen de twee, maar afgelopen weekend liet Megan Fox (35) op Instagram doorschemeren dat er nu een kink in de kabel zit. Ze deelde een ‘cryptische’ post op Instagram en verwijderde tot slot haar hele profiel. Fans zijn er dan ook van overtuigd dat ze met haar verloofde, rapper Machine Gun Kelly (32), heeft gebroken.

  1. 
Danni Heylen onthult ‘F.C. De Kampioenen’-geheim: “Het idee voor een grote musical lag op tafel, maar om deze reden zei ik stellig nee”
    Showbits

    Danni Heylen onthult ‘F.C. De Kampioenen’-ge­heim: “Het idee voor een grote musical lag op tafel, maar om deze reden zei ik stellig nee”

    Zondag mocht Danni Heylen 73 kaarsjes uitblazen, maar aan stoppen met werken denkt de actrice nog lang niet. “Zo lang het hoofd en het lichaam mee wil, gaat iemand die acteert niet met pensioen”, vertelt ze fier. Ook toen in 2011 na 21 jaar een einde kwam aan ‘F.C. De Kampioenen’, zat Danni allesbehalve in zak en as. Theatermakers casten haar bij de vleet voor nieuwe producties en dat maakt dat haar agenda tot juni 2025 goed vol staat. Waarom ze nog zo graag blijft acteren? En waarom er nooit een theaterversie van ‘F.C. De Kampioenen’ kwam? Je komt het te weten in deze nieuwe Showbits.
  2. Afvaller Stéphanie kijkt met warme gevoelens terug op ‘De mol’, maar één opdracht maakt haar nog steeds boos
    PREMIUM
    TV

    Afvaller Stéphanie kijkt met warme gevoelens terug op ‘De mol’, maar één opdracht maakt haar nog steeds boos

    Onze molwatcher moet op zoek naar een nieuwe hoofdverdachte. Stéphanie Bensaad, de 35-jarige verpleegkundige uit Limburg, is niet ‘De mol’. “Ik was helemaal de kluts kwijt. Ik wilde echt, echt niet vertrekken”, vertelt ze in haar eerste interview sinds de eliminatie. Ze doet haar tactische zetten uit de doeken, decodeert haar mollenboekje en ontleedt de reacties van haar omgeving. “Ik heb nog nooit zo vaak mijn voet moeten laten zien.”