Jean-Marie Dedecker.
Volledig scherm
PREMIUM
Jean-Marie Dedecker. © ID/ Pieter Clicteur

Lijst Dedecker opnieuw naar de kiezer? Jean-Marie twijfelt nog: “Heb zin om het kot in brand te steken, maar heb nog 400 weken te leven en elke keer ik naar Brussel ga, boet ik 4 uur aan levenskwaliteit in”

Blaast Jean-Marie Dedecker LDD nieuw leven in? Hij zegt dat hij het zelf niet weet. De partij, die sinds 2014 enkel op gemeentelijk vlak actief is, heeft erover gepraat, en volgens Dedecker vroegen al vier burgemeesters om in 2024 een nationale verkiezingslijst in te dienen. “Ik hou van de barricades. En als ze dan aan je mouw trekken om er nog eens op te springen, dan kriebelt dat wel. Maar er zijn nog twee andere opties: N-VA kan me opnieuw vragen, of ik stop ermee.”

116 reacties

  • Jozef Cools

    1 jaar geleden
    De oude man brult graag graag in de belangstelling staan en voor de rest, stelt niet veel voor de oude man
  • Marlene De Smedt

    1 jaar geleden
    NVA en De Decker proberen de partijen die hen op het schild gehesen hebben te vernietigen: CD&V en Open Vld. Hebben een hoog populisme gehalte. Stellen zich voor met propere handen en éénmaal ze aan de macht zijn, zijn ze niet beter dan hun concurrenten. Voorbeeld hun evolutie in verband met immobiliën. Beiden zijn betonboeren geworden (lucratief) en hebben eerst reputatieschade aangericht. De Decker is een oude man die geen afstand kan doen van de macht. Hij zal de gemakkelijkste weg kiezen.
  • Françoise Dupont

    1 jaar geleden
    ge doet da goed Jean-Marie, maar de non-serieux nemen U als non-serieux. Het is vechten tegen de bierkaai Ben Weyts met al zijn dommigheden heeft het reeds veel verder geschopt. Ge moet niet slim zijn om aan de top te komen. Mensen bedriegen en nadien sorry zeggen brengt je naar de hoogste regionen.
  • Paul Holemans

    1 jaar geleden
    aub niet met nva, die hebben al vele jaren bewezen het niet aan te kunnen..
  • raoul dirckx

    1 jaar geleden
    Als burger is de LDD een verademing, Strategisch is de opkomst, een open deur om Vivaldi in het zadel te kunnen houden (omdat ze een deel de stemmen van VB en NVA afnemen. In zetels is dat nu net niet wat we willen. Moest men een glazen bol hebben met de zekerheid dat LDD de stemmen bij de VLD en de CD&V zou weghalen, dan is hij eerste minister en dat zou ik hem van harte gunnen.