Coucke en Vandenhaute zondag in de tribunes van het Lotto Park.
Volledig scherm
Coucke en Vandenhaute zondag in de tribunes van het Lotto Park. © Photo News

Coucke en Vandenhaute gaan praten met fans van Anderlecht in de hoop rust te herstellen binnen club

RSC AnderlechtNadat de zege van Anderlecht zondag tegen Sint-Truiden overschaduwd werd door supportersprotest vanuit de harde kern van paars-wit, plant het bestuur van Anderlecht een nieuw overlegmoment met de fans. Begin volgende week wordt er wellicht samengezeten en ditmaal zouden naast CEO Sports Jesper Fredberg ook eigenaar Marc Coucke en niet-uitvoerend voorzitter Wouter Vandenhaute present tekenen. Waaruit blijkt dat die twee laatste nog steeds op dezelfde golflengte zitten.

26 reacties

  • Michel Beys

    1 jaar geleden
    Groot gelijk Jan. Coucke en Vandenhaute zullen hun tijd wel nuttiger kunnen besteden, maar ja als we daarmee van al dat gezaag af zijn, goed. Al zou ik er echt geen gewoonte van maken.
  • jan boden

    1 jaar geleden
    Steek daar toch uw tijd niet in, ze zijn het echt niet waard.
  • Marcel Winckels

    1 jaar geleden
    De hoeveelste keer praten die van Anderlecht nu al met supporters. Die zouden beter hun plaats kennen ipv hun ploeg punten te kosten. Gelukkig hebben we daar in Brugge geen last van. Wij staan achter onze ploeg in goede en slechte tijden.
  • Patrick Devogelaere

    1 jaar geleden
    Eisen dat Marc Coucke en Wouter Vandenhaute buiten moeten getuigt van grootse domheid, zelfoverschatting en een gebrek aan respect voor de investeerders , wie betaalt die bepaalt, daarbij willen zij het beste voor de club dit in tegenstelling tot de onruststokers die de club kapot willen om welke reden dan ook... misschien heeft dirbwel communautaire kantje, Vlamingen die prestigieuze Franstalige Brusselse club in handen hebben..
  • john dewit

    1 jaar geleden
    Die paar idioten geen aandacht geven ! Men vergeet snel dat rsca failliet was. Natuurlijk zijn er fouten gebeurd met Kompany en Kindermans! Maar Anderlecht staat er sinds lang financieel veel beter voor en kan nu terug rustig bouwen aan een toekomst! 💜