Noortje Palmers
Volledig scherm
PREMIUM
© Noortje Palmers

“Ik ben zelfs voor het eerst in mijn leven mee geweest naar Ikea”: wie is Kristel Hubeny, de vrouw die Regi van zijn sokken blies?

BVNog maar enkele maanden geleden stelde hij haar voor als zijn nieuwe leading lady, en ondertussen zijn Regi Penxten (46) en Kristel Hubeny (34) al verloofd. “Ik ben nog nooit zo nerveus geweest als toen ik de vraag stelde”, zegt Regi bij Qmusic. Een blitzromance, kan je wel stellen, al liepen ze elkaar zeventien jaar geleden al tegen het lijf. Maak kennis met de vrouw die Regi van zijn sokken blies. “Ze stond voor de deur in full hockeyoutfit, ongedoucht, niet geschminkt... Ik vond haar supersexy.”

49 reacties

  • Marc Goossens

    1 jaar geleden
    Awel, voor alles is het den eerste keer.
  • Stef Gel

    1 jaar geleden
    Naar de Ikea gaan kan een mooie relatietest zijn, hoe je met twee de dozen in de auto krijgt...
  • Syl ploy

    1 jaar geleden
    Geluk en liefde is voor iedereen, Maar misschien had je alle energie die je nu hebt, in je vorige relatie kunnen steken ipv nu zo uit te pakken. Naar Ikea gaan met je vorige partner was wellicht ook vernieuwend en sexy geweest.
  • Elise Van Damme

    1 jaar geleden
    Moest ik een man zijn en je vind nog een knappe mooie dame die 12 jaar jonger is. Ik zou dan ook wel van mijn sokken geblazen zijn! Hopelijk voor Regi is hij nu oud en wijs genoeg om zijn muzikale carriere niet meer op stip 1 te plaatsen. Maar wat meer tijd en aandacht te schenken aan zijn nieuwe gezinnetje. Succes Regi
  • Pieter Verhulst

    1 jaar geleden
    Het lukte toen niet. Omdat zij 17 was en hij 30 ?